Oldal frissítése

Vélemények: Roborock Q-REVO white

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Roborock Q-REVO white témával kapcsolatban? Nálunk 29 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Roborock Q-REVO white termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Roborock Q-REVO white megvásárlása után te is írsz értékelést.
Roborock Q-REVO white - Robotporszívó
Roborock Q-REVO white
Szállításra kész > 5 db
339 990 Ft
Kosárba
Martin, Brno 2flag
Értékelve: 2024. 03. 21., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás
Szuper segítő. Korábban egy olcsó Xiaomi robotot birtokoltam, és nem tudom összehasonlítani.
A navigáció elegendő számomra, a legtöbb akadályt elkerüli (ezért nem túlságosan karcos utána).
Könnyű karbantartás, minimális munka
Az árához képest a drágább porszívók jellemzőivel rendelkezik.
Az én kisebb, 75 m2-es lakásomban az akkumulátor kapacitása talán szükségtelenül nagy (jóval több mint 70% marad a teljes tisztítás után).
Gyönyörűen porszívózza a szőnyegeket (+ okosan felismeri őket és felveszi a felmosórongyokat).
Az alkalmazás könnyen használható, és minden szükséges (és felesleges) funkciót kínál.
Nem törli megbízhatóan a sarkokat és a falakat
Hivatalos tisztítószer hiánya
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 8flag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Rá lehet támaszkodni
Jól felmossa
0 ×Jelentés
Petr, Praha 9 - Kyjeflag
Értékelve: 2024. 03. 08., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás
Van egy S8 Pro Ultra és egy Qrevo egymás mellett, ami kb. 12kkal olcsóbb. A teljesítmény alig 2%-ban hasonlítható össze. Mindketten keményen dolgoznak, de van egy nagy különbség, amit az első teszt során észrevettem. A Qrevo valamivel nagyobb légáramlással rendelkezik (kisebb nyílás, felülvizsgálat), de az S8-hoz képest ezt nem fogja észrevenni semmilyen padlón, mindkettő tökéletes. De észre fogja venni, hogy a navigációban a különbség körülbelül 30% az S8 javára. Qrevo lecsatlakoztatta a kábelemet a tisztítóról, S8 megkerülte. Qrevo nem mert bemenni a székek közé, ahol kb. 1cm hely volt, S8 bement oda, és minden lábát megsimogatta, amit megdugott; -D. Az volt a benyomásom, hogy az S8-nak jobb a navigációja csak az akadályok miatt, de még a standard feladatokban is csak szorgalmasabb és ott szív, ahol a Qrevo szív. Nekem csak úszók és egy viszonylag egyszerű elrendezés van, de néhány teszt után egyértelmű volt, hogy az S8 tudja a dolgát. A Qrevo-nak vannak kerek rotációs felmosószivacsai, amelyeket hatékonyabbnak találok, de amikor először vettem az S8 Pro Ultra-t, az első felmosás után szilárdan piszkos vizet öntöttem ki. Egyik sem rossz, de ha azt szeretné, hogy szinte mindenhová szorosan menjen, akkor az S8 a megfelelő megoldás. Még a falak mentén történő porszívózáskor is az S8 sokkal simulékonyabb, a Qrevo néha távolságtartóbb. A különbségek nem nagyok, de az eredmény szempontjából jelentősek. A YouTube-on és a Reddit-en található tesztek alapján megtudtam, hogy a Qrevo jobb. Sajnálom, ez biztosan nem az. Ha robotot akarok, akkor az elsődleges szempont, hogy minél nagyobb helyet porszívózzon. Már a Roomba i7 sem fért be a székeim közé, és nem akarsz rongyot fogni, hogy a maradék port ott dörzsöld, ahol kihagyták. Ön egy profi készüléket szeretne, és az S8 ezt meg is valósítja. A fotókon csatolom a térképkülönbséget. Az S8 csak óvatosabb. Olvassa el a Roborock S8 Ultra Pro értékelését. Következtetés: 12k sok, de egy egymás melletti összehasonlítás után habozás nélkül megtartottam az S8 Pro Ultra-t.
Körülbelül 12k olcsóbb, mint az S8 Ultra Pro hasonló teljesítmény mellett, különbség a YT szerint kb. 2%.
Nagyobb kapacitású tiszta/mosóvíztartályok
A funkciók, beleértve az alkalmazást is, pontosan ugyanazok.
Csúcsminőségű navigáció... nem fut úgy, mint a mogorva iRobot i7, de az S8 Pro Ultra csak egy nagyságrenddel jobb.
A navigáció jelentősen, mintegy 30%-kal rosszabb az S8 Pro Ultra-hoz képest, nem csak az akadályoknál, hanem ott is, ahová be mer vezetni. Qrevo sokat ad fel és körbejár.
Szubjektíve gyengébb kivitel, inkább gyári
Még a székek alá sem hajlandó bemenni, és kihúzni a kábeleket. Az S8 Pro Ultra ellen teszteltem, amely észrevette a fehér kábeltisztítót, és a székek alá ment, ahol kb. 1 cm volt a robot körül, és megcsókolta / megdugta minden lábát: -).
Egy munkás, aki elszúrja, mert nem tetted a zsebébe.
0 ×Jelentés
Nikola, Hrobceflag
Értékelve: 2024. 02. 17., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás
Nagyon csendes
nagyszerűen porszívózik
képes kezelni a kiömlött folyadékokat és foltokat
szuper alkalmazás
az egyetlen negatívum, amit látok, hogy nem törli a széleket, legalább 5cm-re van a faltól, az irobot egy kicsit közelebb és a falak mentén törölte a falat
0 ×Jelentés
Antonín, Plzeň-městoflag
Értékelve: 2024. 02. 04., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Teljesen zseniális. Ha az alkalmazáson keresztül beállítod, hogy mit és hogyan kell tenned, az nagyban megkönnyíti a munkádat.
Egyszerűen és egyszerűen, úgy működik, ahogy kell.
A befektetés valóban megtérül.
Nem találtam semmilyen
0 ×Jelentés
Michal, Chrudimflag
Értékelve: 2024. 01. 08., változat: Roborock Q-REVO black
Hitelesített vásárlás
A 3. porszívónk. Mi egy Xiaomi Mi robotporszívóval kezdtük, ez körülbelül 8 éves, és még mindig működik egy barátom házában. Már 3 éve van egy Roborock S6 maxV készülékünk. Inkább az S6-hoz fogom hasonlítani, mert sok a hasonlóság és a fejlesztés. Erősség: rögtön látszik, hogy amit ki tud húzni a szőnyegből, az nagyon király. A kefe most már csak szilikon, szemben a sörtés kefével, így nem csomósodik a haj. Kiegyensúlyozott üzemmódban tévét nézek, és még csak fel sem kell hangosítanom a hangerőt, mégis mindent magába szív, ami az útjába kerül. Navigáció: Kicsit aggódtam a navigáció miatt, mert az S6-nak volt egy LIDAR+kamerája AI intelligenciával, így felismerte a tárgyakat, és tényleg szépen működött. A REVO csak Lidar + érzékelőkkel rendelkezik, és azt kell mondanom, hogy meglepően ugyanúgy működik. Az interneten még az S8 Ultrával is vannak összehasonlítások, amely szintén rendelkezik AI kamerával, és a Revo pontosan ugyanúgy vezetett, mint az S8. Mopok: fantasztikusak, egyszerűen mágneseken és tépőzárral, ő maga mossa őket, ő maga szárítja őket. Könnyen cserélhető, jó több készletet vásárolni. Végre a porszívónk tényleg felmos, és ez látszik is a lakásban. Még a megszáradt foltok is adnak, de kétszer kell odamenni, van egy rutinunk a konyhában és a nappaliban, hogy kétszer menjen. Itt halmozódnak fel a legnagyobb mértékben a foltok és a szennyeződések. Állomások: kiválóan készült, könnyű karbantartás, a zsák körülbelül egy hónapig tart a porszívózás és Alfred mindig teli kosárral vezet - van egy kutyánk, így minden nap szőr mindenhol, és soha nem szeretnénk robot nélkül lenni. Megérkezik az állomásra, és kiüríti magát - néhány másodpercnyi zaj, és nem kell aggódnom, hogy legközelebb újra tud-e indulni. A szennyvíz egy kicsit piszkos, az alján szennyeződés van, látható, hogy a mop mosás valóban működik és megtisztítja a szennyeződést. Még idővel is, amikor a száraz felmosórongyokat megvizsgáljuk, a szálak között nincs szennyeződés. Más porszívókhoz képest sokkal tovább tartják őket üzemben, mielőtt elkezdenének szagot árasztani. App: a tökéletes alkalmazás, amelyet már az S6 maxV porszívóval együtt fejlesztettek ki. Itt még több dolog van, és tényleg be lehet állítani, hogy hol ne porszívózzon, hol ne mosson, hol egyáltalán ne menjen, milyen padlója van, és így a parketta irányába porszívózik, hogy ne lássanak karcolásokat. widget, ahol azonnal futtathatja a rutint, a SIRI parancsikonját. A porszívót tényleg csak ajánlani tudom, és az S6-hoz képest megnövekedett fogyasztástól, illetve a valószínűleg magasabb éves fogyasztástól eltekintve (porszívóállomás és felmosófűtés) tényleg nem panaszkodhatok semmire.
önkiürítő
Önmosó felmosórongyok
önszárító felmosórongyok
kiváló szívóteljesítmény, nagyobb teljesítményű, mint a nagy porszívónk, és paradox módon sokkal csendesebb
alacsony zajszint kiegyensúlyozott üzemmódban - mégis mindent felszív, ami az útjába kerül
nagyszerű alkalmazás, amelyben szinte mindent be lehet állítani
hangvezérlés - a Siri parancsikonokkal való rövidítésekhez használom
alkalmazás widgetek
még nem keveredett semmibe, mindig megtalálja a helyes utat, kikerüli a buktatókat, amelyeket a lánya készít neki a visszaúton.
jobb minőségű felmosás - jobb, ha a szárítófoltokon kétszer húzza át, de működik, végül a robot mögött jobban felmossa a lakást, és ez észrevehető.
az állomás és a porszívó szép kialakítása
a porszívó alatti párna könnyen mosható és tisztán tartható
fő kefe, amely nem gubancolja a hajat
ár/teljesítmény összehasonlítás a legjobb porszívó, amit megvásárolhat. Ésszerűbb, mint az S8 Utra és a Roborock önmaga ellen megy
szőnyegérzékelés - felmosószőnyeg emelés, aut. teljesítménynövekedés
talán csak további fogyóeszközöket kell vásárolni - zsákokat az állomáshoz. Kínában az ár egy körülbelül 24Kč, és van egy zsák körülbelül egy hónapig, amikor van egy kutya a lakásban, és Alfred (a porszívó neve) mindig egy teljes kosarat hordoz.
és talán a fogyasztás körülbelül 40W minden egyes mop szárítás, de én nem veszem egyik negatívumot sem negatívumként, inkább azt, amit a jobb felszerelés hoz magával.
A Roborock tisztítószer nincs raktáron CZ-ban, és elég drága is, keresnie kell valami más, nem habzó alternatívát.
0 ×Jelentés
Lukáš, Opavaflag
Értékelve: 2024. 01. 05., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás
Az előző robotporszívónkat 8 évvel ezelőtt vásároltuk, és 18 000 CZK-ba került. Nagyon gyakran használtuk, és elégedettek voltunk. Aztán a legkisebb fiam megpróbálta vízzel megtisztítani, és tönkretette. Így kénytelenek voltunk újat venni, mert nem akarok tovább robotporszívó nélkül élni. Elképesztő, hogy ezek a termékek milyen sokat fejlődtek 8 év alatt. A Revo mindenben sokszor jobb.
Szinte karbantartásmentes porszívó / felmosórongy
Kiüríti magát
Megtisztítja és megszárítja a saját felmosórongyát.
Eddig még soha nem tévedt el az űrben, vagy akadt el valamiben.
Nincs hajcsomó a kefében
Egyszerű csatlakozás a Google Home-hoz. Olyan hangutasításokat hall, mint például: "Hé Google, porszívózd ki a hálószobát. "
Még maximális teljesítménynél is csendes.
Nem tudja kinyitni az ajtót: )
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás
Nagyon szépen takarít (porszívóz és felmos).
több szobát is gond nélkül kezel, jól tájékozódik
Nagyobb szálú (puha) szőnyegen nem működik.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 09. 30., változat: Roborock Q-REVO white
Hitelesített vásárlás
Nagyon meg vagyok elégedve a porszívóval, nekem hiánypótló volt. Az ára miatt hezitáltam, de nem bánom hogy megvettem.
Változatos takarítási módok, állítható vízmennyiség és szívóerő
Jól összegyűjti a hosszú hajat is,csak az oldalkeféjéről kell leszedni időnként.
Könnyen kezelhető app
Viszonylag magas küszöbön is átmegy,így megfelel a leírásnak (2cm) ,még az ikeás fürdőszoba szőnyegen is átmegy és kiporszívózza, ha nem erősebb szívás van beállítva (10-ből 2x felgyűrte kicsit a kisebb sarkát de nem akadt el)
Drága
Nagyon hangos a portartyály ürítés,de be lehet állítani mikor tegye.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10