Oldal frissítése

Vélemények: Riwall PRO REPW 170 SET

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Riwall PRO REPW 170 SET témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Riwall PRO REPW 170 SET termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Riwall PRO REPW 170 SET megvásárlása után te is írsz értékelést.
Riwall PRO REPW 170 SET - Magasnyomású mosó
Riwall PRO REPW 170 SET
Pillanatnyilag nem elérhető
NETsecurity, s.r.o., Roztokyflag
Értékelve: 2020. 10. 11., változat: Riwall PRO REPW 170 SET
Hitelesített vásárlás
Retrieved from
Mosószeradagoló állítható adagolással
A dob fogantyújának feldolgozása
A dob fogantyúját kihalásszák és hamar letörik, valaki (talán a forgalmazó) írta itt, hogy elég szappannal bekenni. Hol vagyunk? Ágyaknak kell lenniük, és a fogantyúnak méretezettnek kell lennie. A dolognak működnie kellene, de a dob egyszerűen nem gurul. Nincs más megoldás.
Rossz kézikönyv
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15