Oldal frissítése

Vélemények: Richter Czech RDS.050.BRNI

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Richter Czech RDS.050.BRNI témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Richter Czech RDS.050.BRNI termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Richter Czech RDS.050.BRNI megvásárlása után te is írsz értékelést.
Richter Czech RDS.050.BRNI - Ajtóütköző
Richter Czech RDS.050.BRNI
Raktáron 5 db
2 590 Ft
Kosárba
Peter, Hrušovany nad jevišovkouflag
Értékelve: 2024. 06. 29., változat: Richter Czech RDS.050.BRNI
Hitelesített vásárlás
legjobb megálló. a mágnes tökéletesen működik és van felfüggesztése is. rendelek még egyet
0 ×Jelentés
Karel, Nový Rychnovflag
Értékelve: 2024. 05. 13., változat: Richter Czech RDS.050.BRNI
Hitelesített vásárlás
Remek, aggódtam, hogy közelebb tartja-e az ajtót a Richter Czech RZ.804-el. Mágnessel tényleg erős, de nem okoz gondot lehúzni és lezárni.
Erős mágnes
egyszerű telepítés
elég kicsi
függőleges és vízszintes beépítés lehetséges
0 ×Jelentés
Petr, Pelhřimovflag
Értékelve: 2024. 05. 09., változat: Richter Czech RDS.050.BRNI
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A mágnes ereje talán túl erős, de a rugó eléggé megugrik, amikor bekattan, ami jó dolognak tűnhet, de sokszor az ajtó pattanását okozza a reteszelés helyett, így biztosan nem tökéletes mágneses ütköző, de az árához képest szervizelhető. Az a jó, hogy enyhén állítható magasságú, az ajtó és a fal közötti minimális rés, amelyre az ütközőt lehet állítani, 86mm.
0 ×Jelentés
Petr, Prahaflag
Értékelve: 2017. 12. 18., változat: Richter Czech RDS.050.BRNI
Hitelesített vásárlás
A legfontosabb, hogy az elvárásoknak megfelelően működik. A konstrukció teljesen fémből készült, és az alkatrészek tartósnak tűnnek. A tüske hossza egy bizonyos tartományon belül beállítható. A pulton belül rugó található, így nem kemény az ütés.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10