Oldal frissítése

Vélemények: REER Üvegasztal sarkok védelme

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) REER Üvegasztal sarkok védelme témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) REER Üvegasztal sarkok védelme termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) REER Üvegasztal sarkok védelme megvásárlása után te is írsz értékelést.
REER Üvegasztal sarkok védelme - Gyerekzár
REER Üvegasztal sarkok védelme
Raktáron 5 db
2 090 Ft
1 790 Ft
Kosárba
Johana, Předbojflag
Értékelve: 2022. 06. 29., változat: REER Üvegasztal sarkok védelme
Hitelesített vásárlás
Sajnos hiába vannak viszonylag jól felhelyezve a sarkok, hiába követed az eljárást és erősen nyomod, a gyerek még így is viszonylag könnyen le tudja hámozni a sarkot. Üvegvékonyabb asztalon tesztelve. Lehetséges, hogy vastagabb deszkákon jobban fog tartani.
Könnyen alkalmazható
Puha, de szilárd - a gyermek nem sérül meg
Könnyen lehúzható, így szinte semmit nem bír ki, lényegében simán van.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05