Oldal frissítése

Vélemények: Reer Pingvin háló

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Reer Pingvin háló témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Reer Pingvin háló termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Reer Pingvin háló megvásárlása után te is írsz értékelést.
Reer Pingvin háló - Játéktároló zsák
Reer Pingvin háló
Raktáron 4 db
5 390 Ft
Kosárba
Světlana, Praha 5 - Hlubočepyflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: Reer Pingvin háló
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyszerű háló, ha sok vízi játékod van. Meglepően jól tart még akkor is, ha teljesen tele van, sosem esett le (mint mások ugyanannyi játékkal). A tapadókorongokat " ragasztás" előtt megnedvesítem. Sima felületnek kell lennie. A kapacitás elég nagy, még ha nem is tűnik annak.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20