Oldal frissítése

Vélemények: Red Bull Spect YKE-004

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Red Bull Spect YKE-004 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Red Bull Spect YKE-004 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Red Bull Spect YKE-004 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Red Bull Spect YKE-004 - Monitor szemüveg
Red Bull Spect YKE-004
Megszűnt
Štefan, Praha 5/16flag
Értékelve: 2023. 05. 31., változat: Red Bull Spect YKE-004
Hitelesített vásárlás
🪽
Üveg, műanyag és UV 420nm/kék fény optikai bevonat, amely könnyen karcolódhat
Price
0 ×Jelentés
Milan, Duchcovflag
Értékelve: 2023. 02. 15., változat: Red Bull Spect YKE-004
Hitelesített vásárlás
Mivel úgy látom, hogy még senki sem értékelte a terméket, leírom a véleményemet. A szemüveg meglehetősen tartós, bár első pillantásra nem úgy tűnik. Olyan fejem van, mint egy görögdinnye, és még mindig szépen illeszkednek, és egy idő után már nem is tudok róluk. A fejhallgatót is gond nélkül használhatja, és nem zavarják egymást. Azonnal meg lehet mondani a különbséget, nagyon sajnálom, hogy nem vettem hamarabb, mert amikor leveszed a szemüveget, és megnézed, milyen különbséget tesz a végső eredményben. Nagy megkönnyebbülést érzek a szememen, és nagyon elégedett vagyok. Megértem, hogy valakinek lehetnek fenntartásai, de nekem eddig nincs okom panaszra, teljesíti a célját.
Jól illeszkedik még egy kövér fejre is (: D )
Elég robusztusak, ami első pillantásra nem tűnik úgy, ha az interneten nézzük őket.
Nagyon kedvesek, elmennék velük valahova.
Még nincs, majd hosszabb használat után meglátjuk.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10