Oldal frissítése

Vélemények: Recoil Starter Set

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Recoil Starter Set témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Recoil Starter Set termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Recoil Starter Set megvásárlása után te is írsz értékelést.
Recoil Starter Set - Játékpisztoly
Recoil Starter Set
Megszűnt
Vásárló, Budapest III.flag
Értékelve: 2022. 07. 15., változat: Recoil Starter Set
Hitelesített vásárlás
Nekem tetszik! Kellemes fogása van, kényelmes kezelni. Kicsit kopogós műanyag a kivitele, de nem rossz! Kiegészítőket itthon nehét szerezni hozzá!
Nincs szétszórt BB lövedék!
Esztétéikus
Jó szabadidős program
Könnyenkezelhető
iOS szoftver eélrhető a AppStore-ból
Android támogatás nincs már rá. de macerával megoldható!
Elem / akkumulátor zabáló
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 31., változat: Recoil Starter Set
Hitelesített vásárlás
Tesztre, kellékként vásároltam, mert több éve nincs hivatalos támogatás és a hivatalos applikáció már nincs fent a Google Playen (de eddig az App Store-ban). A hivatalos alkalmazást nem én teszteltem, de Android 10-en nem működik. Vannak nem hivatalos alkalmazások is, Android 10 SimpleCoil-on működik, a FreeCoil alkalmazást nem sikerült futtatnom. Van egy még mindig fejlesztett (fizetős) FactionsIR alkalmazás is (a Google Playen, nincs tesztelve). A SimpleCoil pisztolyok a bejelentett módon működtek. Figyelembe kell azonban venni, hogy a belső térben a sugár visszaverődik a falakról/tárgyakról. A bónusz az, hogy mivel a hivatalos alkalmazás egy részének forráskódja megjelent, előfordulhat, hogy alternatív alkalmazások születtek, vagy mindenki írhat sajátot, így az egész platform nem olyan halott, mint amilyennek látszik – bár a legtöbb alternatív alkalmazás szintén több éves. nem fejlődött.
Meglepően masszívnak tűnik, a pisztolyok elég nagyok
„Kellemes” pisztolyok visszarúgása
Vannak nem hivatalos alkalmazások
Néhány éve nem támogatják hivatalosan, és a közösség szinte nem is létezik
Android 5.0 vagy újabb
Sok elemet igényel
0 ×Jelentés
Vít, Mníšek, Fojtkaflag
Értékelve: 2019. 06. 28., változat: Recoil Starter Set
Hitelesített vásárlás
jó móka
tisztességes hatótávolság
egyes (Android) telefonoknál probléma volt a Bluetooth és a GPS párosításával
Android alkalmazás nem frissült körülbelül 1,5 éve
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15