Oldal frissítése

Vélemények: Razor Flashback rózsaszín

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Razor Flashback rózsaszín témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Razor Flashback rózsaszín termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Razor Flashback rózsaszín megvásárlása után te is írsz értékelést.
Razor Flashback rózsaszín - Roller
Razor Flashback rózsaszín
Pillanatnyilag nem elérhető
Petr, Prahaflag
Értékelve: 2023. 08. 21., változat: Razor Flashback rózsaszín
Hitelesített vásárlás
Összességében ajánlom a robogót (lánya el volt ragadtatva). Az általam említett fékekre azonban figyelni kell. A szükségtelen sérülések elkerülése érdekében.
Összességében szép kialakítás és kivitelezés
Nagyon kellemes markolat és minőségi markolat
Hasonlóképpen, az álló terület is nagyon szilárd.
A terméken szerepel, hogy öntött kerekekkel van felszerelve. A kerekek (felnik) azonban műanyagok.
A fékrendszer nagyon olcsón készült, így a robogó (még a fékbeállítás után sem) fékez rendesen.
A fékfelület valójában egy műanyag gumidarab, amelynek meg kell állítania a robogót egy másik műanyagdarabhoz (a felnihez) dörzsölve. Kisgyereknek valószínűleg elég lesz, különben jobb minőségű fékekre kell cserélni.
A deklarált 100 kg-ig terjedő teherbírás meglehetősen eltúlzott. A konstrukció biztosan bírja, de ha egy 80 kg+ súlyú ember elindult például egy dombról lefelé, és az alján megpróbált fékezni. Valószínűleg a legközelebbi falba ütközik a fejével.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10