Oldal frissítése

Vélemények: Razer Naga X

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Razer Naga X témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Razer Naga X termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Razer Naga X megvásárlása után te is írsz értékelést.
Razer Naga X - Gamer egér
Razer Naga X
Szállításra kész > 5 db
25 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: Razer Naga X
Hitelesített vásárlás
Megvolt az első Naga, és közvetlenül a garancia után a bal gomb elkezdett viselkedni. Aztán kipróbáltam más egereket is, de egyiknek sem volt olyan alakja, amelyik ilyen jól esett volna. Nagyon kicsi kezem van, ezért azt várnánk, hogy túl nagy lesz, de épp ellenkezőleg, a gyűrűsujj megtámasztásának köszönhetően nem kell görcsösen fognom az egeret. És mivel sokat játszom, az oldalsó gombok nagy plusz..: ) A kábel egyeseket zavarhat, de én személy szerint a legkisebb ellenállás útját választom, mert soha nem kell foglalkoznom az akkumulátor cseréjével vagy az újratöltéssel. És a Razer szoftvere határozottan a legkényelmesebb számomra. Nem érdekel annyira a világítás, de az a képesség, hogy billentyűkombinációkat adhatunk hozzá anélkül, hogy egy makró létrehozásának extra lépését kellene megtennünk (rád nézek, Logitech), egyszerűen luxus.
A legjobb forma, amit ismerek
Kellemes fogás
MMO gombok az oldalon
"Jó öreg kábel"
Nagyszerű szoftver
A Razer nem a legjobb hírnévvel rendelkezik a megbízhatóság terén
0 ×Jelentés
Jiří, zlínflag
Értékelve: 2023. 09. 11., változat: Razer Naga X
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg nincs jobb egér MMO-khoz.
Már 3 darab van belőle, és minden alkalommal eltávolították a mikrospin gombokat. Javaslom, hogy vásároljon saját minőségűt, és cserélje ki. A legolcsóbbakat használják, amelyek Kínával léteznek.
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 01. 28., változat: Razer Naga X
Hitelesített vásárlás
Rögzített oldalsó gombok
A hármassághoz képest nincs gomb a profilok és egyéb gombok váltására.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 03., változat: Razer Naga X
Hitelesített vásárlás
Sajnos, meg kell adnom a Razer egy nagy - itt. Ez az egér csak félig volt jó, mert a Razer sajnos olyan helyeken spórolt, ahol ez nem igazán kifizetődő. Az egér egyébként elég jó, de azok az olcsó mikrokapcsolók tényleg használhatatlanok. Amikor megvettem, az egér már a kezdetektől fogva dupla kattintásokat csinált. Reklamáció és a darab cseréje után (feltételezem, hogy az Alza nem adta nekem ugyanazt a darabot. ) az egér egy hónap után ugyanezt kezdte el csinálni. Gugliztam, és ezen a modellen ez egy gyakori dolog, és segít, "kitisztítani". Sajnos ezt hetente legalább egyszer meg kell tennie ahhoz, hogy az egér használható legyen, így ez eléggé idegesítő dologgá válik. Ráadásul egy év használat után a görgő elkezdett meghibásodni.
Dizájn
illik a kézbe
sok gomb
RGB kiválaszthatóság
olcsó mikrokapcsolók
az árért egy kicsit több minőséget vártam tőle
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05