Oldal frissítése

Vélemények: Razer Cynosa V2 - US INTL

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Razer Cynosa V2 - US INTL témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Razer Cynosa V2 - US INTL termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Razer Cynosa V2 - US INTL megvásárlása után te is írsz értékelést.
Razer Cynosa V2 - US INTL - Gamer billentyűzet
Razer Cynosa V2 - US INTL
Szállításra kész > 5 db
31 990 Ft
Kosárba
Miroslav, Zbůchflag
Értékelve: 2024. 03. 03., változat: Razer Cynosa V2 - US INTL
Hitelesített vásárlás
Minden gond nélkül működött 6 napig.
6 nap után, miután egy idő után elindította a rendszert, azt mondta elég, a billentyűzet csak világít és a gombok nem működnek. 2000 koronáért ez rablás.
0 ×Jelentés
Jakub, Frýdek-Místekflag
Értékelve: 2023. 05. 11., változat: Razer Cynosa V2 - US INTL
Hitelesített vásárlás
minőségi kivitelezés
Nagyra értékelem az FN rövidítéseket
panel a jobb sarokban a hangok vezérléséhez és a zenelejátszáshoz
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2022. 10. 17., változat: Razer Cynosa V2 - US INTL
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Halk, kényelmes, minőségi hatást kelt, de ez várható volt a gyártóból kiindulva. Az idő pedig majd eldönti, hogy a Razert is elérte-e már a tervezett elavultatás funkciója, mint ahogy az a Logitech-et is kb 10-12 éve. (Garancia idő lejártakor valami apróság meghibásodik benne, amiért lehet venni a következőt. )
Csendes, kényelmes, személyre szabható világítás.
1. A megvilágítást, ha csak a szem perifériájából látjuk (pillanatnyilag nem a billentyűt nézzük, hanem pl. a monitort) akkor számomra brutál zavaró a led frekvenciája... VILLOG! !! ! Nem is kicsit! - mint amikor 30Hz körüli képfrissítéssel nézünk monitort. (Statikus, nem futó, lélegző, villódzó a megvilágítás a beállításánál). Korábban ilyet már tapasztaltam logitech billentyűnél, de ott a világítás statikussá állítása után megszűnt a villogás. Azért ezzel törődhettek volna tervezéskor. Nem hiszem hogy csak engem zavar.
2. Vicces hogy a komolyabb billentyűkből nem létezik magyar kiosztású.... Ez nem csak erre a termékre vonatkozik.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 23., változat: Razer Cynosa V2 - US INTL
Hitelesített vásárlás
minőségi kivitelezés
telepítése szükséges kb. 500 mb a Synapse program a háttérvilágítás színeinek megváltoztatásához. Kedves Razer, ezt komolyan gondolod? 5 másik Razer folyamat fut a háttérben, így ahhoz, hogy kedvenc billentyűzetszíned legyen, kb 500 MB RAM-ot fog felemészteni, azt javaslom, hogy ne telepítsd a programot, mert nem fejeződött be az eltávolítás, több könyvtár is a rendszerben marad, vissza akartam adni a billentyűzetet, de felfedeztem az OpenRGB nyílt forráskódú segédprogramot, amely RGB háttérvilágítással képes megváltoztatni a különféle eszközök beállításait, és 2 MB RAM-ot foglal.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 03. 26., változat: Razer Cynosa V2 - US INTL
Hitelesített vásárlás
Ha megszoktad, hogy játék közben az F1 billentyű 1 felett van, eltart egy ideig, amíg beállítod a fejben lévő ujjakat, az F1-F4 billentyűk jobbra vannak mozgatva, így az F1 2 felett van, és így tovább.
RGB háttérvilágítás
Kábel hossza
Multimédia gombok
Különleges elrendezés F1-F12
Ha nincs bejelentkezve, és nem fut a Razer alkalmazás, a billentyűzet úgy világít, ahogy akar.
0 ×Jelentés
Linda, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 05. 08., változat: Razer Cynosa V2 - US INTL
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű RGB háttérvilágítás, amely a Razer Synapse 3-nak köszönhetően a képzeletedhez igazítható.
Nagyon szép billentyűzet, akár a word-ben való gépeléshez, akár a játékhoz.
Amerikai lokalizáció, számomra ez inkább egy plusz, mivel többnyire angolul írok, de biztos vagyok benne, hogy lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15