Oldal frissítése

Vélemények: Rapture CLAW 2, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Rapture CLAW 2, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Rapture CLAW 2, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Rapture CLAW 2, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Rapture CLAW 2, fekete - PC tartó
Rapture CLAW 2, fekete
Raktáron
30 590 Ft
17 990 Ft
Kosárba
Filip, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: Rapture CLAW 2, fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Talán egy kis dobozhoz lehetne használni. De egy igazán nagy és nehéz számítógéphez teljesen alkalmatlan. Minden az egyik oldalra fog billenni. A számítógépem rezonál a tartóban, a zaj nagyon idegesítő. Egy nap kipróbáltam. Másnap levettem, a PC-m a padlón van, és nem akarom többé látni a tartót.
Tényleg képes egy nagyon nehéz dobozt az asztal alatt tartani.
Az egész meghajlik a nagy doboz alatt, így a PC ferde. A kinézet borzalmas, nem vagyok benne biztos, hogy ideális a PC futtatásához sem.
A PC a tartóban rezonál, idegesítő hangot ad az egyébként csendes PC.
0 ×Jelentés
Vojtěch, Dobřanyflag
Értékelve: 2023. 12. 30., változat: Rapture CLAW 2, fekete
Hitelesített vásárlás
Egyes táblázatokhoz egyszerűen telepíthető
Nandavani / Kimerült számlálók
A nagyobb súly a PC-n, van rá esély, hogy rázkódik (Alza nem tud mit tenni ellene, mert a P mozgás )
A magasabb tokok, amelyeknek a tetején portok vannak, néha nehezen csatlakoztathatók az eszközökhöz (a külső eszköz méretétől függően).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10