Oldal frissítése

Vélemények: QCY T1C White

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) QCY T1C White témával kapcsolatban? Nálunk 656 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) QCY T1C White termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) QCY T1C White megvásárlása után te is írsz értékelést.
QCY T1C White - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
QCY T1C White
Raktáron > 10 db
5 490 Ft
Kosárba
Martin, Děčínflag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: QCY T1C Black
Hitelesített vásárlás
A legjobb legolcsóbb BT fejhallgató, ami valaha volt. Néhány légy rendelkezik: pl. nyitott tok, és néha a fejhallgató töltésével vagy leválasztásával kapcsolatos problémák, még akkor is, ha a tokban vannak. Viszont semmi olyat, amit a dobozba visszarakással vagy a töltőérintkezők tisztításával ne lehetne megoldani. Egyszer volt probléma az automatikus párosítással, ami egy idő után magától megszűnt és azóta semmi probléma. Körülbelül 300 CZK áráért nem sok panaszra lehet okot adni. Hang és kitartás nagyon jó szinten. Elégedett vagyok az eredménnyel és az ár/teljesítmény aránnyal.
Ára
Hang
üzemidő
nyitott ügy
0 ×Jelentés
Barbora, Mladá Boleslav 1flag
Értékelve: 2024. 05. 26., változat: QCY T1C White
Hitelesített vásárlás
Teljesen tökéletes hangzás 👍🏻
Ára
0 ×Jelentés
Jan, Holýšovflag
Értékelve: 2024. 05. 23., változat: QCY T1C Black
Hitelesített vásárlás
úgy működnek, ahogy vannak
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 05. 20., változat: QCY T1C Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Eddig jó, jó áron
0 ×Jelentés
David, Brnoflag
Értékelve: 2024. 05. 17., változat: QCY T1C Black
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó fejhallgató alacsony áron. Létrehoztam nekik egy profilt a telefonom hangszínszabályzójában (MIUI equalizer a hangbeállításokban), és remekül szól mind dalokhoz, mind filmekhez. A dalokhoz: görgetés a bal fülhallgató gombjának kétszeri megnyomásával = hátra, jobb oldalon = előre Dalokhoz, de videókhoz is: egyszerű megnyomás leállítás/folytatás Íme egy kis összehasonlítás ugyanazon fejhallgatómodell előző verziójával, és a tapasztalataim leírása. A korábbi QCY-T2C-jeim egy idő után nem párosodtak egymással, így csak egyet lehetett csatlakoztatni. Mivel a QCY-T1C és a QCY-T2C között csak a dobozban volt a különbség, de a fejhallgató ugyanaz, ezért megrendeltem a QCY-T1C-t és a doboz eltér az eredeti QCY-T2C-től. A csomagolás azonban újabb és azonnal kivehető, mert más a csomagolás és a logó a fejhallgatón. A fülpárnák kevésbé rugalmas anyagból készülnek, és jobban kicsúsznak a fülből. A QCY-T1C fülkagylójában sorja van a kerületükön, ezért az eredeti QCY-T2C fülkagylóit használom. A doboz keményebb, mattabb műanyagból készült, és vannak Ezek az új fejhallgatók nem indíthatók újra a rajtuk lévő gomb hosszan nyomva tartásával, vagy kikapcsolhatók. Ha nem csatlakoznak, kikapcsolnak, de a gombbal nem lehet bekapcsolni, hanem vissza kell menniük a dobozba. Gyakran dobozban játszanak. Nem jön le, ha beteszed a dobozba. A gomb gyengébb minőségű. (Az eredeti verzióban volt kattanás, itt néha olyan halk, hogy nem tudom, hogy rákattantam-e). Közepére kell nyomni, hogy érezni lehessen a nyomást Bár új változatról van szó, nincs rajta egy teljesen feltöltött akku (doboz) kész led jelzője. Megtalálhatóak QCY-T1C és QCY APP néven is (ajánlom az első változatot). Az alkalmazáshoz minden engedély és regisztráció szükséges, de teljes hülyeség van az alkalmazásban, és nincs pozitív hatása a fejhallgatóra. Alkalmazás nélkül is használhatóak, és biztosan nem kapsz semmit Telefonálás közben a másik fél úgy hall, mintha távol lennék a telefontól. Ezért jobb, ha kikapcsolja a Bluetooth-ot, és egy fülhallgatót cserél egy telefonra. Ha sikerül megtalálni a QCY-T2C-t, valószínűleg az eredeti verzióban lesznek. ↑ Ez teljes összehasonlításként szolgál, hogy azok, akik másodszor vásárolják meg, ne lepődjenek meg azon, hogy másabbak, mint 2019-ben. Ha azonban olyan fejhallgatót szeretne, amely jó áron játszik, akkor vegye be a QCY-T1C-t. tíz. Próbáld meg beállítani a hangszínszabályzót, sokat hozzátesz a beszéd minőségéhez.
kiváló ár és hangminőség arány
az equalizer hangprofilja azt adja a fejhallgatónak, amit a gyártó nem biztosított
doboz fedél nélkül
nehezebben hallják, amikor telefonon beszélnek
az új változat rosszabb, mint a 2019-ben kiadott eredeti
az új változatban lehet olyan frissítés, amely hozzáad valamit, és nem távolít el valamit (ledes információ a teljes töltésről)
a dobozban játszanak, és nem kapcsolnak ki
dobozba helyezve nem válik le.
0 ×Jelentés
Martin, Chomutovflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: QCY T1C White
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
könnyű párosítás és jó hangminőség
0 ×Jelentés
Vásárló, Ostrava-Hrabůvkaflag
Értékelve: 2024. 04. 07., változat: QCY T1C White
Hitelesített vásárlás
Hibás az első használattól kezdve. Visszafizetik.
Szép hang
játszanak, amikor visszatérnek a bázisra.
hanghullás az egyik fülhallgatóval
nem lehet visszaállítani
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 21., változat: QCY T1C Black
Hitelesített vásárlás
Ha minőségi hangzást, akkumulátoros üzemidőt és erős basszust szeretne, akkor nem ajánlom ezt a fejhallgatót! Jobb fizetni többet, és vásárolni például Bluetooth fejhallgató lamax márka körül 500-600kc (ők voltak az én korábbi fejhallgató )Volt sokkal jobb hangzás erős basszus nagyszerű tartás a fülben, és az akkumulátor tartott hihetetlenül hosszú .... Ezek a fejhallgatók fájl alkalmi felhasználók számára.
Ésszerű ár
Párosítható az iPhone 15 Pro Max készülékkel
Csak egy gumiszalag (nincs tartalék a csomagban)
A hangzás ónos és hiányzik belőle a basszus
Nem tudom beállítani a hangot ezeken a fejhallgatókon a telefonomban (az üzenet, hogy az ilyen típusú fejhallgatókat nem támogatja az IPhone 15).
Rossz illeszkedés a fülben
Csak angol kínai utasítások
Hiányoznak a cseh utasítások
0 ×Jelentés
Alena, Hodějoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: QCY T1C Black
Hitelesített vásárlás
Hang
környezeti zaj elnyomása
Körülbelül 2 hét után a fejhallgatókat nem lehetett párosítani egymással, hirdették, hogy
0 ×Jelentés
Marek, Nýrskoflag
Értékelve: 2024. 03. 15., változat: QCY T1C Black
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Az ár és a teljesítmény igazán nagyszerű. Hívásokhoz, podcastokhoz vagy egyszerű zenehallgatáshoz megfelelő. Veszteség esetén (már van egy második: )) nem zavar annyira az ára miatt. Nagyszerű, hogy csak egy kézibeszélőt használhat, a másik pedig közben a tokban töltődik. Az egyetlen morzsa a microUSB, ahol USB-C lehetne. De mit lehet kérni ezért a pénzért (kb. 300 CZK)?
A teljesítmény ára
Nem sajnálom annyira a veszteséget: )
Micro USB
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10