Oldal frissítése

Vélemények: PUSH ELEMENT Fitness készlet

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PUSH ELEMENT Fitness készlet témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PUSH ELEMENT Fitness készlet termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PUSH ELEMENT Fitness készlet megvásárlása után te is írsz értékelést.
PUSH ELEMENT Fitness készlet - Erősítő szett
PUSH ELEMENT Fitness készlet
Raktáron
9 090 Ft
8 190 Ft
Kosárba
Jakub, Hviezdoslavovflag
Értékelve: 2022. 01. 21., változat: PUSH ELEMENT Fitness készlet
Hitelesített vásárlás
Kerestem mindenféle más kerekek olvastam, hogy ez a márka elég minőségi, ezek a kerekek, amelyek ára körül 9eur szó szerint varrott rosszul feldolgozott idő után rozhejgaju. az egyetlen dolog, ami csalódást okoz nekem ebben a készletben, azok a "pörgő" támaszok.
jó konstrukció görgők szilárd erős
minőségi ugrókötél
A támaszok csalódást okoztak nekem, mivel nem tudom, miért forognak, ez egy haszontalan dolog, csak a csuklóját törheti el.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10