Oldal frissítése

Vélemények: PUMA Bib Blue Atoll

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PUMA Bib Blue Atoll témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PUMA Bib Blue Atoll termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PUMA Bib Blue Atoll megvásárlása után te is írsz értékelést.
PUMA Bib Blue Atoll - Trikó
PUMA Bib Blue Atoll
Utolsó termék a raktáron
3 690 Ft
Kosárba
Tomáš, Babiceflag
Értékelve: 2023. 06. 05., változat: PUMA Bib Blue Atoll
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nem értem, miért írja a tank top, hogy ősz, tél, ez egy könnyű nyári tank top, nagyszerű kosárlabdához és más sportokhoz, ajánlom. Márkás minőség elfogadható pénzért és nagyon szép színek - megkülönböztető jegyként használható a mérkőzéseken.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05