Oldal frissítése

Vélemények: Presonus Eris E8 XT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Presonus Eris E8 XT témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Presonus Eris E8 XT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Presonus Eris E8 XT megvásárlása után te is írsz értékelést.
Presonus Eris E8 XT - Hangfal
Presonus Eris E8 XT
Szállításra kész 4 db
179 890 Ft
Kosárba
Ondřej, Liberec 1flag
Értékelve: 2023. 04. 03., változat: Presonus Eris E8 XT
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű monitorok, csúcs hangzás, különösen az árához képest!
Sajnos az alza-nak van némi zűrzavara ezzel a termékkel, ezért először csak egy dobozt küldtek nekem. A hiányos szállításra vonatkozó panasz után másnap küldtek egy másodikat; ) Az ár természetesen páronként értendő (elég csak más webáruházaknál megnézni), tehát ha valaki csak egy dobozzal szállíttatna tiltakozás nélkül? haha
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Radek, Blatnáflag
Értékelve: 2023. 03. 27., változat: Presonus Eris E8 XT
Hitelesített vásárlás
Azt mondják, hogy ez egy pár, azonban ez csak egy doboz, nem egy pár, vigyázz! Az úriember ekkor azzal mentegetőzött, hogy nem látta.
Hang
enyhe zaj, de finom semmi szörnyű
Azt mondják, hogy ez egy pár, azonban ez csak egy doboz, nem egy pár, vigyázz!
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Milan, Košiceflag
Értékelve: 2022. 01. 25., változat: Presonus Eris E8 XT
Hitelesített vásárlás
A hangszórók egyenként vannak becsomagolva, ezt nem is tudják, ezért ragaszkodni kell ahhoz, hogy a rendelésen 2db szerepeljen. Ellenkező esetben 1db és egy hosszú levelet és bizonyítékot kap. Kíváncsi vagyok, hogy ez hogyan alakul.
Kiváló hangszórók
Megoldom a vitát, ahelyett, hogy 2 jött 1
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15