Oldal frissítése

Vélemények: Presonus Eris E4.5 BT

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Presonus Eris E4.5 BT témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Presonus Eris E4.5 BT termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Presonus Eris E4.5 BT megvásárlása után te is írsz értékelést.
Presonus Eris E4.5 BT - Hangfal
Presonus Eris E4.5 BT
Megszűnt
Antonín, Praha 9 - Černý Mostflag
Értékelve: 2022. 11. 12., változat: Presonus Eris E4.5 BT
Hitelesített vásárlás
Ár/érték arány
Nagyon jó hangminőség (magas és mély hangok)
Egyszerű csatlakozás a PC-hez
Bluetooth-kapcsolat
Szép és egyszerű design
0 ×Jelentés
Roman, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2022. 10. 30., változat: Presonus Eris E4.5 BT
Hitelesített vásárlás
Tökéletes hangzás nagyszerű pénzért. Volt egy Krk rokit 8, most ezek, és sokkal jobban élvezem őket.
semmi
0 ×Jelentés
Jan, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 09. 19., változat: Presonus Eris E4.5 BT
Hitelesített vásárlás
Abszolút csúcsminőségű monitorok. Vásárláskor figyelembe kell venni, hogy mit jelent a "monitor". A hangszóróknak nincs semmilyen színes kifejezésük, semmilyen módon nem megkülönböztetőek - csak azt játsszák, amit beléjük küldenek. Így egyesek úgy érezhetik, hogy nincs elég basszus vagy elég magas hang, csak nincs kifejezés. De ez a céljuk - lejátszani azt, amit küldenek nekik. Tehát amikor több basszust akarok, akkor úgy állítom be az equalizert a hangforráson, hogy több basszus legyen benne, és ők több basszust játszanak. A hátoldalon található korrekciók inkább a helynek megfelelő hangolásra szolgálnak (a falhoz / a térbe stb.). ), nem pedig az equalizer helyettesítésére.
Világos és pontos beszéd
Szép kábelek 3,5 mm-es jack -> 2x CINCH és jack -> jack
Potméteres hangerőszabályzó, nincs digitális komplexitás vagy gombok
Bekapcsolás után néhány másodpercig morog (valószínűleg a kezdeti erősítő hámozásának említett elnyomása? )
A mellékelt kábelek nem túl hosszúak. Jól jönne egy hosszabb 🙂
Valóban, ha nem játszanak (és be vannak kapcsolva), akkor egy kis zajt csapnak - de a fent említett kapcsolónak köszönhetően ez nem jelent nagy problémát.
Nincs mód a BT vezérlésére - ha párosítva vannak valamivel, és az a valami hatótávolságon belül van, akkor csak BT-t csatlakoztatnak, és nincs mód arra, hogy rákényszerítsék őket, hogy a bemenetről játsszanak; vagy még nem jöttem rá, hogyan
Érdemes lenne, ha lenne rajtuk egy kapcsoló, amivel meg lehet mondani, hogy melyik doboz balra, melyik jobbra van; ez megoldható például a CINCH-ok cseréjével a bemeneten vagy a 3,5 mm-es jack AUX csökkentésével, de nem a BT esetében (kivéve, ha a készülék oldalán szoftveresen).
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 11., változat: Presonus Eris E4.5 BT
Hitelesített vásárlás
A hangszórókat bosszantó zaj miatt adtam vissza, ami hangerőtől és bemenet típusától függetlenül folyamatosan hallható. Valószínűleg ez egy rossz minőségű beépített erősítő. Kár, hogy nagyon jó hangjuk volt.
Nagyszerű hangzás
Szép feldolgozás
Bluetooth
Zavaró zaj, ami folyamatosan hallható
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05