Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Vélemények: Presonus Eris E4.5

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Presonus Eris E4.5 témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Presonus Eris E4.5 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Presonus Eris E4.5 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Presonus Eris E4.5 - Hangfal
Presonus Eris E4.5
Szállításra kész > 5 db
68 690 Ft
Kosárba
Petr, Tyniste nad Orliciflag
Értékelve: 2022. 11. 03., változat: Presonus Eris E4.5
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép hangszórók lenyűgöző basszusokkal és középtartományokkal. Sajnos a magas hangok hatalmas gyengesége ezeknek az egyébként nagyszerű hangszóróknak, és egy hét tesztelés után visszavittem őket.
Basszus és közepek kiváló, lédús
Kapcsoló és hangerőszabályzó az elülső oldalon
A magasságok alapvetően nem
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jindřich, Praha 69flag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: Presonus Eris E4.5
Hitelesített vásárlás
Kiváló és meglehetősen semleges hangminőség. Tökéletesen boldog vagyok.
Este nem látszik, hogy a tárcsa a "Hangerő" állásban van.
Ha nagyon érzékeny a füled, akkor a vezetékezéstől függetlenül a gyenge láncszemek zúgni fognak. Egy asztalra helyezve azonban már olyan távolságban vannak, hogy gyakorlatilag nem hallható. Szóval rendben van. Ezek előtt próbáltam a MACKIE CR4-X-et, ahol a zaj nagyon hangsúlyos volt (lehet, hogy hibás darab). Presonus számomra tolerancia.
A hangszóró elülső felületét, bár hetente egyszer portalanítják, egy idő után kissé porosnak tűnik, mivel a porszemcsék érintéskor foltokban felhalmozódnak (leginkább a fejhallgató/mikrofon bemeneténél látható); vagy ahol egy személy megragadta a hangszórót, és egy kicsit elmozdította az asztalon a hangszóró mellett).
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15