Oldal frissítése

Vélemények: PowerDot Duo Gen 2, piros

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PowerDot Duo Gen 2, piros témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PowerDot Duo Gen 2, piros termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PowerDot Duo Gen 2, piros megvásárlása után te is írsz értékelést.
PowerDot Duo Gen 2, piros - Izom- és idegstimulátor
PowerDot Duo Gen 2, piros
Pillanatnyilag nem elérhető
Jiří, Mostflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: PowerDot Duo Gen 2, piros
Hitelesített vásárlás
Könnyű alkalmazás
Hosszú üzemidő
0 ×Jelentés
Vásárló, Plasyflag
Értékelve: 2019. 08. 19., változat: PowerDot Duo Gen 2, piros
Hitelesített vásárlás
Pár napja használom, de tökéletesen bevált, balzsam a trapézra!
A nagyszerű dolog az, hogy az ember nincs áramforráshoz kötve, vagy vezetékekkel babrál, a testhez van rögzítve, és az ember járhat, csinálhat valamit, vezethet autót (bár a gyártó nem ajánlja: )
sem az Alza, sem máshol nem kaphatóak cserebetétek. Azt hiszem, az eredetiek tovább tartanak, mint a gyártó ajánlása (25 ülés), ha jól gondozzák, azaz vízzel öblítik, vagy alkohollal zsírtalanítják. Akkor a ragasztási tulajdonságok tovább tartanának.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05