Oldal frissítése

Vélemények: PowerCube CubeNest S110 vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítési támogatással

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PowerCube CubeNest S110 vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítési támogatással témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PowerCube CubeNest S110 vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítési támogatással termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PowerCube CubeNest S110 vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítési támogatással megvásárlása után te is írsz értékelést.
PowerCube CubeNest S110 vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítési támogatással - Töltőállvány
PowerCube CubeNest S110 vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítési támogatással
Megszűnt
Vásárló, Nyíregyházaflag
Értékelve: 2023. 01. 09., változat: PowerCube CubeNest S110 vezeték nélküli mágneses töltő MagSafe rögzítési támogatással
Hitelesített vásárlás
Szép Design
Stabilan áll az asztalon
Ha nem magsafe-es tok van a telefonon, könnyen lecsúszik róla, nem fogja stabilan (tok nélkül vagy megfelelő tokkal tökéletes)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20