Oldal frissítése

Vélemények: PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány megvásárlása után te is írsz értékelést.
PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány - Telefontartó
PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány
Megszűnt
Vásárló, Jihlava 1flag
Értékelve: 2022. 04. 16., változat: PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány
Hitelesített vásárlás
Jó nyomtatás. tiszta kép, de meg kell értened, hogy ez egy műanyagra nyomtatott nyomat. jól megtapadt. a tokra ragasztva. Ki van írva, választhat másik helyet, NEM. Még mindig ragasztó és egyszer tapad. A gumi minősége jó. Szorosan. nagyon jó. fél évig bírja jó lesz.
0 ×Jelentés
Lucie, Liberec 6flag
Értékelve: 2022. 04. 12., változat: PopSockets PopGrip Gen.2, Ghost Marble, fekete-fehér márvány
Hitelesített vásárlás
Nem felel meg a követelményeimnek és a felsorolt funkcióknak - pl. költözés lehetősége. Szilikon borításra használtam (asszem) és szinte le sem hámoztam.
Ha arra van szüksége, hogy soha ne húzza le a mobiltelefonját, akkor megfelel a követelményeknek
A leírás szerint egyszerűen beillesztheti máshova. Ez nem igaz, hiszen szinte le sem hámoztam, és a ragasztó fele a csomagon maradt. További probléma, hogy nincs alatta sík felület.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20