Oldal frissítése

Vélemények: POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK megvásárlása után te is írsz értékelést.
POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK - Medencetisztítás
POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK
Megszűnt
Jan, Praha 10 - Malešiceflag
Értékelve: 2023. 08. 24., változat: POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK
Hitelesített vásárlás
Vásárolt a készletet másodszor három hónap alatt, és ismét szállított az mpt oxi aktivátor már 3 hónap lejárt, az első alkalommal, amikor átmentem, de a második alkalommal, hogy egy lejárt dolog már a kérdéses.
Teljesen működőképes
Vásárolt a készletet másodszor három hónap alatt, és ismét szállított az mpt oxi aktivátor már 3 hónap lejárt, az első alkalommal, amikor átmentem, de a második alkalommal, hogy egy lejárt dolog már a kérdéses.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 08. 25.
Helló, köszönöm az üzenetet. Ügyfélszolgálati csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a panaszával kapcsolatban, és mindent megoldunk Önnel. Szép napot kívánok
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 06. 23., változat: POLYMPT készlet pezsgőfürdőhöz POLY WHIRLPOOL BASIC PACK
Hitelesített vásárlás
Eleinte mini klórtablettákat használtunk. Amint a külső hőmérséklet emelkedett, és a pezsgőfürdő magasabb hőmérsékletet tartott, a víz zöldre váltott. Ezenkívül a klór habot képzett, amikor a fúvókákat bekapcsolták. Már az első alkalmazás után a víz világosodott, és miután a klór elfogyott, a habzás megszűnt.
Ez nem egy azonnali csoda. Két alkalmazás és így két hét után a víz még mindig zöld, bár sokkal kevésbé, mint klórral.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10