Oldal frissítése

Vélemények: Polk Signa S2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Polk Signa S2 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Polk Signa S2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Polk Signa S2 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Polk Signa S2 - SoundBar
Polk Signa S2
Szállításra kész 3 db
65 290 Ft
58 690 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 15., változat: Polk Signa S2
Hitelesített vásárlás
Ennyiért ne várj hifit, de még azért sem volt (van egy Marantz/Canton kombinációm máshol). A Polk sounbart azután vásároltam, hogy egy kisebb szobában, ahol dolgozom, információkat kerestem a TV-ről. Dolgozásakor néha komolyzenét hallgatok háttérként, amit még kisebb hangerőn is meglepően jól kezel a részletekkel, és főleg nem fáraszt, nem zavar még nagyobb hangerőn sem. A hangsugárzók lejátszása után (kb. 50 óra) a TV meglepően hozzátesz a hangminőséghez, és úgy gondolom, hogy a kontroller különböző beállítási lehetőségei között mindenki megtalálja a „saját”, még akkor is, ha a soundbarban nincs hangszínszabályzó. Ha fel akarja bosszantani a szomszédokat, meg fog lepődni, mire képes a bejelentett „csak” 100 W, de számolnia kell a torzítással. Megkerestem egy neves gyártót, de az ár/használati arány túl magas volt számomra, így megkockáztattam, és biztosan nem vagyok csalódott. A többi soundbar fent említett „kuncogása” itt nem történik meg, valószínűleg annak lesz az oka, hogy egy klasszikus 2.1-es rendszerről van szó, minden egyéb ellentmondásos hatás nélkül. Célom szerint 90%-os hallgatás benyomását kelti, és úgy gondolom, hogy egy átlagos tévénéző egy legfeljebb 20 m2-es helyiségben elégedett lesz azzal a könnyedséggel, amellyel a teret elég részletgazdag valósághű hangzással és arányos basszussal töltik meg. . Percek alatt zökkenőmentesen csatlakoztatható TV-hez eARC-vel és bluetooth mélynyomóval. Az egyetlen kellemetlen meglepetés akkor várt rám, amikor megpróbáltam egy függő tévére rögzíteni a soundbart. A hátoldalról készült fotón látható módon két lyukban van felakasztva, ahová egy ø8-10mm átmérőjű és legalább 25-30 mm hosszú M4-es menetű lapos fejű csavart kell behelyezni és felfogni. a csavar vállát és másik oldalát a fémlemezbe kell fogni. tartó, de ez a meglehetősen speciális csavar nem volt a csomagban, és a Manualból sem lehetett kiolvasni, hogy ott kellett volna-e. Szóval improvizáció: M4x30 csavar leglaposabb fejjel, alátétekkel és anyákkal.
Jó ár-érték arány
Meglepően jó, kiegyensúlyozott hangzás
Kompakt méretek
valószínűleg hiányoztak a felfüggesztés csavarjai
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15