Oldal frissítése

Vélemények: Polk Audio MagniFi Mini AX

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Polk Audio MagniFi Mini AX témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Polk Audio MagniFi Mini AX termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Polk Audio MagniFi Mini AX megvásárlása után te is írsz értékelést.
Polk Audio MagniFi Mini AX - SoundBar
Polk Audio MagniFi Mini AX
Raktáron 2 db
179 990 Ft
159 990 Ft
Kosárba
Martin, Praha 5 - Košířeflag
Értékelve: 2024. 05. 06., változat: Polk Audio MagniFi Mini AX
Hitelesített vásárlás
A kezdeti beállítás kicsit megijesztett. Ez teljesen automatikus és ezért egyszerű. Szeretem a nagyobb állítási lehetőségeket. Hiányzott a rendszer beállítására szolgáló egyéni alkalmazás is. Erre azonban végső soron nincs szükség, mert a kezdeti beállítás, a wifi-hoz való csatlakozás és a wifi hangszóró konfigurálása után valójában semmihez sincs szükségem az alkalmazásra. A hangminőség jó, és a távirányítóval finomhangolhatok néhány paramétert. De nem csinálom gyakran. Néha megváltoztatom a hangprofilokat. Számomra 100%-ban teljesíti azt, amit akartam. - kompakt és kiváló minőségű hangszóró 32" TV-hez - a telefonról közvetlenül streamelhető zene - Spotify connect a lejátszáshoz közvetlenül az internetről, anélkül, hogy a telefonon keresztül kellene lejátszania
A kompakt hangszóró tökéletesen illeszkedik a kisebb 32"-os tévékészülékek alá
jó hangzás. Abszolút kiváló a méretéhez képest, és az SW tökéletesen kiegészíti azt.
könnyű kezelhetőség
A rendszer nem rendelkezik saját mobilalkalmazással a vezérléshez. Távirányítóval rendelkezik. A kezdeti beállításhoz és a wifi hangszórók sugárzásához chromcastot használ.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05