Oldal frissítése

Vélemények: Polaroid PETG White 1kg

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Polaroid PETG White 1kg témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Polaroid PETG White 1kg termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Polaroid PETG White 1kg megvásárlása után te is írsz értékelést.
Polaroid PETG White 1kg - Filament
Polaroid PETG White 1kg
Megszűnt
Vásárló, Praha 9flag
Értékelve: 2024. 05. 02., változat: Polaroid PETG White 1kg
Hitelesített vásárlás
Remélem, csak rossz darabot kaptam, mert ha ez átment a minőségellenőrzésen, akkor nagyon meglepődnék. Sajnos az Alza valószínűleg nem fogja visszatéríteni a használt filamentért kapott pénzt, így ezzel a vásárlással csak pénzt és sok időt vesztettem.
stabil átmérő
Ára
az egész egy kicsit csavaros, a tekercselés nem túl jó.
teljesen szörnyű tapadás a rétegek, próbáltam 245+ én végül 285 ° C-on, amikor végül a tapadás kezd létezni, de ha több modellt nyomtatsz, akkor természetesen szörnyen húrok, elkezd "főzni" és a külső falak teljesen undorítóak.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05