Oldal frissítése

Vélemények: Plastica Habszivacs puzzle Számok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Plastica Habszivacs puzzle Számok témával kapcsolatban? Nálunk 15 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Plastica Habszivacs puzzle Számok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Plastica Habszivacs puzzle Számok megvásárlása után te is írsz értékelést.
Plastica Habszivacs puzzle Számok - Habszivacs puzzle
Plastica Habszivacs puzzle Számok
Szállításra kész 2 db
5 090 Ft
Kosárba
Taťána, Praha 5flag
Értékelve: 2024. 01. 04., változat: Plastica Habszivacs puzzle Számok
Hitelesített vásárlás
Praktikus és szórakoztató a gyerekeknek
0 ×Jelentés
Ladislav, Diakovceflag
Értékelve: 2020. 11. 24., változat: Plastica Habszivacs puzzle Számok
Hitelesített vásárlás
Nem tudom megítélni, mivel még nem kaptam meg az árut - van egy olyan érzésem, hogy a lányom felnő, mielőtt felszerelnék.
Az áru nem érkezett meg, pedig kifizettem. Egyszer sikerült kapcsolatba lépnem az Infoline-nal, ahol megerősítették, hogy ellenőrizni fogják - azóta senki sem vette fel. Ügyfélszolgálat=0
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05