Oldal frissítése

Vélemények: Plastica Auto Távirányítós billenős teherautó, készlet, 26 cm

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Plastica Auto Távirányítós billenős teherautó, készlet, 26 cm témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Plastica Auto Távirányítós billenős teherautó, készlet, 26 cm termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Plastica Auto Távirányítós billenős teherautó, készlet, 26 cm megvásárlása után te is írsz értékelést.
Plastica Auto Távirányítós billenős teherautó, készlet, 26 cm - Építőjáték
Plastica Auto Távirányítós billenős teherautó, készlet, 26 cm
Megszűnt
Jakub, Praha 9 - Střížkovflag
Értékelve: 2022. 04. 29., változat: Plastica Auto Távirányítós billenős teherautó, készlet, 26 cm
Hitelesített vásárlás
Jó anyagok
Ára
Gyerekek számára érdekes, amikor végre működik.
Az autó belső érintkezői rosszul vannak elkészítve. Egy közönséges ceruzaelem nem fér bele semmibe (nincs érintkező). Meg kell találnia egy bizonyos típusú akkumulátort, vagy rögtönöznie kell (helyezzen be valami vezetőképes anyagot). De ezt csak véletlenül fogod megtudni, miután elkezdesz írni a forgalmazóval.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05