Oldal frissítése

Vélemények: Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó megvásárlása után te is írsz értékelést.
Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó - Medence porszívó
Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó
Raktáron 2 db
22 790 Ft
Kosárba
David, Uhřiceflag
Értékelve: 2023. 11. 10., változat: Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás
Alacsony szívóteljesítmény - nem képes a porszívó előtt 1 cm-nél távolabb lévő üledéket felszívni.
Tisztítás - férfiként nem tudom erővel felhasítani a porszívó fedelét, ha nedves, száradás után még szárazon sem lehet felhasítani.
0 ×Jelentés
Olga, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 09. 01., változat: Planet Pool SPAVAC Kézi porszívó
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Alacsony szívóteljesítmény. az alján lévő szennyeződés meglehetősen felkavart. szegényes angol nyelvű utasítások a termék indításához.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 09. 02.
Jó napot, köszönjük a figyelmét, és elnézést kérünk. Az utasításokért közvetlenül az ügyfélszolgálati csapatunk fogja felvenni Önnel a kapcsolatot. Szép napot kívánok

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10