Oldal frissítése

Vélemények: Pioneer A-40AE-B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Pioneer A-40AE-B témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Pioneer A-40AE-B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Pioneer A-40AE-B megvásárlása után te is írsz értékelést.
Pioneer A-40AE-B - HiFi erősítő
Pioneer A-40AE-B
Kérés esetén megrendeljük
220 890 Ft
Kosárba
SCARABEUS Trade s.r.o., Praha 9 - Střížkovflag
Értékelve: 2023. 12. 18., változat: Pioneer A-40AE-S
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Megbízható erősítő
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 10., változat: Pioneer A-40AE-B
Árösszehasonlítóból származó értékelés
A korábbi erősítőm meglehetősen idős már, helyére kerestem újat. Ezt újracsomagolva vettem nagyon jó árban, egyszerűen nem tudtam ott hagyni. Nem csalódtam benne.
Szép kidolgozás, neves gyártó, szépen szól. Mindkét csatornát használom, négy hangsugárzóval remek térérzetet teremt.
Amennyiért vettem, egy rossz szót sem szólhatok, de nem is igen lenne miért. Talán csak megjegyzésként: rockzene hallgatásakor a hangszínszabályzókat meg a loudness gombot ajánlatos bevetni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15