Oldal frissítése

Vélemények: Philips TAT5505BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips TAT5505BK témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips TAT5505BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips TAT5505BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
Philips TAT5505BK - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Philips TAT5505BK
Megszűnt
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2022. 02. 20., változat: Philips TAT5505BK
Hitelesített vásárlás
Talán csak a fejhallgatóm hibás egy kicsit, nem tudom. Az esetek 80%-ában azonban remekül működnek, ezért megtartanám őket, de másnak nem ajánlom ezt az eszközt.
Aktív zajszűrős fülhallgatót kerestem, és nem okozott csalódást.
A hangminőség is szép.
Az ár jó.
Párosítási problémák: Amikor elteszi őket, és újra szeretné használni, az egyik fülhallgató nem csatlakozik, ezért vissza kell helyeznem őket a töltőbe, és újra kell csatlakoztatnom.
Töltési problémák: Néha hosszabb időre (néhány napra) a töltőbe teszem, miközben tele van a töltő. Később kiveszem őket, és az egyik fülhallgató azonnal kijelenti, hogy lemerült, és kikapcsol.
A módok váltásához koppintson duplán a fülhallgatóra, majd egyszeri koppintással aktiválja a „lejátszás” gombot a számítógépen. A fülhallgató nagyon gyakran összekeveri a dupla érintést és az egyszeri érintést.
0 ×Jelentés
Marek, Dulova Vesflag
Értékelve: 2022. 02. 12., változat: Philips TAT5505BK
Hitelesített vásárlás
még visszaállítás után sem párosíthatók a telefonnal
nehezek és nőnek alkalmatlanok
14 napon belül visszaküldöm őket
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15