Oldal frissítése

Vélemények: Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó megvásárlása után te is írsz értékelést.
Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó - Légtisztító
Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó
Raktáron 2 db
255 990 Ft
Kosárba
Markéta, Hanušoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 23., változat: Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó
Hitelesített vásárlás
Úton van a második gyermekünk, és egy régebbi házba költöztünk, ahol az ablakok egyik oldala a kertre, a másik az útra néz. Nem egy nagy lépés, de sok por van benne. Különösen a hálószobában, amelynek csak két ablaka van, és mindkettő az útra néz. A légtisztítóval jobbnak érezzük a levegőt és sokkal kevesebb port. Nagyra értékeljük a gyermekzárat és a mobiltelefonhoz való csatlakozás lehetőségét is. Ami a legjobban meglepett minket, hogy nagyon csendes, és a működése is nagyon egyszerű. Modern kialakítású, és nyáron ventilátorra, télen pedig fűtésre kapcsolható. Lehetne olcsóbb, de teljesíti, amit ígér, és a különbség észrevehető. Ajánlott.
design
mobilalkalmazások
csendes
0 ×Jelentés
Karolína, Praha 5 - Košířeflag
Értékelve: 2024. 04. 21., változat: Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó
Hitelesített vásárlás
Vettünk egy Philips légtisztítót a prágai lakásunkba. Két macskánk van, az erdő mellett lakunk, és most tavasszal rengeteg pollen száll körülöttünk. Felváltva van a nappaliban és a lányunk szobájában. Nagyszerű hatást érzékelek, a levegő kellemesebb, sőt szenzációsan kellemesebb, amikor belélegzem. Az alvó üzemmód elég csendes számomra, és értékelem a telefonomon lévő alkalmazást. A levegő nyáron felfrissülhet, télen pedig felmelegedhet. A dizájn is tetszik.
alvó üzemmód
felfrissíti/melegíti a levegőt
mobilalkalmazások
design
0 ×Jelentés
Milan, Morašiceflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: Philips Series 8000 Air Performer 3-az-1-ben légtisztító, ventilátor és hősugárzó
Hitelesített vásárlás
Végre találtunk egy megbízható légtisztítót, amely nemcsak működik, de jól is néz ki, és beltérben is elfér. Ezenkívül ventilátor- és fűtőfunkciókkal is rendelkezik. Azonnal megtalálta a használatát, a könnyű vezérlés egy egyértelmű mobilalkalmazásban előnyös. Mindenképpen ajánlott!
Könnyen használható termék
Clear Air+ mobilalkalmazás
Csodás design
Testreszabható teljesítmény
Eredmények néhány óra elteltével
Csendes működés
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15