Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Vélemények: Philips Series 2200 EP2221/40

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips Series 2200 EP2221/40 témával kapcsolatban? Nálunk 138 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips Series 2200 EP2221/40 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips Series 2200 EP2221/40 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Philips Series 2200 EP2221/40 - Automata kávéfőző
Philips Series 2200 EP2221/40
Szállításra kész > 5 db
109 990 Ft
Kosárba
4,7
138 felhasználó értékelte
5 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Jól kezelhetö,jó kávét készít,jó megjelenés.
Régi Saeco gépemhez képest hangos a keszenletiallapotba helyezése.
Nagyon finom kávét főz, nagyon fincsi a tejhabosítóval készített ital.
Hamar kész a kávé és tényleg nagyon finom.
iszonyú hangos!
Korábban már vettem egyet, és kellett mégegy
Hibátlan kávét csinál
Kicsit hamar betellik a zacc tartó
Régen szerettem volna egy ilyen készüléket, most jött el az ideje hogy meglepjem magam vele, amit egyáltalán nem bántam meg.
Isteni finom kávét főz, lányommal a tejhabos italokért szinte már rajongunk, szertartás szerűen fogyasztjuk a nap folyamàn többször is, hála a sok beállítási lehetőségnek. Ár/érték arányban jó, csak ajánlani tudom.
Be-, ill. kikapcsolásnál túl hangosnak találom, a karbantartáshoz szükséges dolgok kicsit drágák.
Nagyon jól működik. Szeretjük : -)
Könnyű kezelni, könnyű tisztítani. Finom kávét főz.
Picit hangos, de hát le kell darálja a kávét. : -)
A lányoméknak van egy drágább készülékjük és megtetszett milyen kávét készit, ezért vettem magunknak is , egy kicsit olcsobbat!
Azt szeretem, hogy egyszerű a beállitása és a kezelése, meg a takaritása.
2 dolog van ami nem tetszik: -nem jelzi ki a kávé hiányát, ez nagy baj! Nállam kifogyott a kávé és nem tiltotta le a gépet, úgy mint a víz hiánynál, üressen darált, ez nagyon nem jó! ! Én azt kérném a gyártótol, hogy minden kávégépük jelezze a kávé hiányt! A másik dolo a kenéssel kapcsolatos, képeken legyen feltünzetve hogyan és hol kell elvégezni a zsírzást!
Frissen darálja a kávét, mely állítható!
Gyorsan finom, egyedi kávét készít!
Hangos, nagyon hamar kell a vízlágyítót cserélni!
Naponta a család 4-6 kávét iszik és ezért egy jó minőségű automata kávéfőzőre vágytunk, mely több funkcióval rendelkezik. Azért ezt a márkát választottuk, mert sok jó véleményt olvastunk az interneten róla.
Könnyű beállítás. Szemes és őrölt kávéval is használható a kávéfőző. Beépített vízszűrővel is rendelkezik, ami kikapcsolható ha nem akarom használni. Be lehet a víz keménységet is állítani, valamint 12 őrlési fokozat is nagy előny. Érintő gombokkal üzemel és a működő funkciókat és hibajelzéseket fényjelző jelzi.
Kicsit hangos és talán nem is az őrlés, ha nem a bekapcsolás utáni üzembeállás a leghangosabb és a kikapcsolás utáni "zajok" is elég hangosak. A habosító magassága nem állítható, ezért kézben kell tartani a poharat a habosítás ideje alatt. A víztartályt nagyon szoros és feltöltéskor nehéz kivenni.
Korábbi Jura kávéfőző helyett vásároltam. Közel ugyan azt tudja. Kb. Egy hónapja használja a család maximális elégedettség mellett. 100eFt alatt szerintem az egyik legjobb gép. Azt tudja, amit vártam tőle.
A legjobb ár / érték arányú gép. Tejhabosító, rövid, hosszú kávé. 3 aroma fokozat, 3 mennyiségi fokozat. Két csészés funkció. Vízszűrővel 5000 csészéig nem kell vízkőmentesíteni, ami része a csomagnak. Kisebb, mint a Jura. Víztartályt könnyebb feltölteni, mint a Juránál. A belső modul pillanatok alatt kivehető. Könnyű tisztítani. Több fokozatú a darálója, mint a Juráé.
Lehetne nagyobb a zacc- és víztartály. (12 főzés, 1, 7l). Ebben az árban ez az általános.
megbízhatóság
könnyű a kezelése
nincs
P-DC1-WEB10