Oldal frissítése

Vélemények: Philips Hue Secure Cam Battery - fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips Hue Secure Cam Battery - fehér témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips Hue Secure Cam Battery - fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips Hue Secure Cam Battery - fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Philips Hue Secure Cam Battery - fehér - IP kamera
Philips Hue Secure Cam Battery - fehér
Raktáron 2 db
100 490 Ft
Kosárba
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 12. 29., változat: Philips Hue Secure Cam Battery - fehér
Hitelesített vásárlás
A telepítés és a beállítás egyszerű és gyors volt. A megbízhatóságról nem sokat kell beszélni. Azt hiszem, ez egy szoftveres dolog. De a pénzért cserébe a terméknek működnie kell. A felvételeket egy felhőszolgáltatásban tárolják, amelyért fizetnie kell. Az első hónap ingyenes. A gondolat, hogy fizetek egy olyan szolgáltatásért, ahol nem találok semmilyen eseményt, mert a felvétel nem működik megbízhatóan, elgondolkodtat. Hogyan lehet egy ilyen terméket egyáltalán forgalomba hozni?
Szilárd kameraállás.
Kiváló minőségű képek éjjel és nappal. Szilárd tartomány.
Kommunikáció beépített mikrofonon és hangszórón keresztül
Zónák beállításának lehetősége
Úgy hirdetik, hogy kompatibilis az Apple HomeKit-tel, de ez nem igaz.
Megbízhatatlan kapcsolat. A kamera erős wifi jelet használ. Mégis, az élőkép a próbálkozások egyharmadában indul el.
Az eseményrekord megbízhatatlan. Ez az esetek felében megtörténik. Az újraindítás segít. Nem akarok emiatt aggódni. Megbízhatóan kell működnie.
A videó elmentéséhez fizetnie kell.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 01. 02.
Helló, köszönöm az üzenetet. Mint minden Philips HUE termék esetében, az Apple HomeKithez való csatlakozáshoz egy Bridge szükséges. Szép napot - Jakub, Alza Expert.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15