Oldal frissítése

Vélemények: Philips Hue Gradient lightsrip 65"

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips Hue Gradient lightsrip 65" témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips Hue Gradient lightsrip 65" termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips Hue Gradient lightsrip 65" megvásárlása után te is írsz értékelést.
Philips Hue Gradient lightsrip 65" - LED szalag
Philips Hue Gradient lightsrip 65"
Szállításra kész > 5 db
89 790 Ft
Kosárba
Vlastislav, Prahaflag
Értékelve: 2023. 06. 21., változat: Philips Hue Gradient lightsrip 65"
Hitelesített vásárlás
A Hue és a Phillips szinkronizálás további fényeinek kombinációja, kiegészítve a Sonos hangrendszerrel, leírhatatlanná teszi a filmélményt. Ha van PS5-öd, élvezheted a Netflixet, a You Tube-ot, az Apple TV-t és a játékokat ezekkel a nagyszerű fényhatásokkal. .
0 ×Jelentés
Jiří, Knovízflag
Értékelve: 2022. 12. 27., változat: Philips Hue Gradient lightsrip 65"
Hitelesített vásárlás
egyszerű telepítés
kiváló fényerő
végtelen színbeállítások
a Philips HUE HDMI szinkronizáló dobozával együtt nem működik az intelligens TV-vel. Csak külső forrásokat tud csatlakoztatni HDMI-n keresztül (aki használja), mint például DVD-lejátszó, játékkonzol,. valószínűleg még külső HD-n sem fog működni.
Szépen megvilágítja a TV-t, de külső videóforrás nélkül a szinkronizáló dobozon keresztül csak drága fény. Az, hogy nem lehetett közvetlenül a TV-hez csatlakozni, eléggé kiábrándító volt. Végül is, ma már gyakorlatilag a legtöbb embernek van okostévéje, beleértve a streaming szolgáltatásokat (Netflix, Disney,. ), de így ezekre a szolgáltatásokra használhatatlan.
0 ×Jelentés
Tomáš, Svitflag
Értékelve: 2022. 04. 08., változat: Philips Hue Gradient lightsrip 65"
Hitelesített vásárlás
Illik a samsung QN95NA tévéhez is, amely a samsung slim fitre van telepítve. Nem kell ragasztani, belefér a résbe.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05