Oldal frissítése

Vélemények: Philips Fidelio T1 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Philips Fidelio T1 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Philips Fidelio T1 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Philips Fidelio T1 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Philips Fidelio T1 fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Philips Fidelio T1 fekete
Megszűnt
Josef, Ostrava - Pustkovecflag
Értékelve: 2022. 02. 09., változat: Philips Fidelio T1 fekete
Hitelesített vásárlás
Egy nap tesztelek, és fontolgatom a visszatérést. Főleg azért vettem a fejhallgatót, mert hívás közben bárhol meghallottam, hiszen üzleti célra használom. A teszt egy napján mindenki elégedett a mikrofonnal, ami hall, de a probléma a fejhallgató hangoldalával van, mert amikor ilyen halkan beszélek és néha kiesik, főleg ha Teams-en keresztül hívtam, google meet, messenger és discord. Normál hívásnál kicsit jobb, de sikoltoz, ha beszélek. Nem tudom, mi az. Szeretném megtartani a fejhallgatómat. Lehetséges, hogy ezt finomhangolják?
Hang
Több eszköz csatlakoztatása nagyszerűen működik
alkalmazás jellemzői
ANC
fülhallgató
Megjelenés
mikrofon
üzemidő
képtelenség beállítani saját gesztusait
Az adaptív funkció néha nem tud bekapcsolni sw hiba miatt
játékok késése
Hívja a címet.
doboz mérete
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10