Oldal frissítése

Vélemények: Peppa Pig fürdő szett hálóval

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Peppa Pig fürdő szett hálóval témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Peppa Pig fürdő szett hálóval termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Peppa Pig fürdő szett hálóval megvásárlása után te is írsz értékelést.
Peppa Pig fürdő szett hálóval - Vizijáték
Peppa Pig fürdő szett hálóval
Megszűnt
Zuzana, Lemešanyflag
Értékelve: 2022. 04. 06., változat: Peppa Pig fürdő szett hálóval
Hitelesített vásárlás
Ennyiért nem is vettem a fáradságot, hogy idézzem a leírást - hogy a játék csak 2 figurát tartalmaz. A fő képen 4 figura van és az ára közel 30 euró, de nem számítottam rá, hogy csak 2 lesz a csomagban. Elég félrevezető.
Szép játék.
Ár!
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15