Oldal frissítése

Vélemények: Peak Design Mobile Tripod Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Peak Design Mobile Tripod Black témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Peak Design Mobile Tripod Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Peak Design Mobile Tripod Black megvásárlása után te is írsz értékelést.
Peak Design Mobile Tripod Black - Telefontartó
Peak Design Mobile Tripod Black
Szállításra kész > 5 db
38 990 Ft
Kosárba
Martin, Vyškovflag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: Peak Design Mobile Tripod Black
Hitelesített vásárlás
Már régóta gondolkodtam egy állvány beszerzésén. Elbátortalanított az ára és az, hogy nem csak egy haszontalan kütyü lesz-e, ami néhány nap után a táskában felejtve végzi. Ez nem történt meg, sőt, az állvány a mobiltelefonom szerves részévé vált, amelyet néhány hónap után gyakorlatilag le sem veszek. Nem fotózáshoz vettem állványnak, hanem mindennapi használatra, és egyáltalán nem okozott csalódást. Függőleges és vízszintes állványként használom, és nincs okom panaszra. A szögek, amelyekbe állítható, ideálisak, és a töltőkábel függőleges helyzetben nincs útban. Mielőtt először csatlakoztattam volna az állványt a telefonomhoz, kétségeim voltak a mágnes erősségével kapcsolatban, és hogy a mágnes a magsafe-en marad-e, ami egy másik felesleges aggodalom volt. Szilárdan tart, és állítható tartóként szolgál, amely a szelfibotot helyettesíti. A levétel kényelmes, és a Peak Design nejlonborítása ennyi idő után is teljesen sértetlen. Az ára magasabb, de ez megfelel a kivitelezés minőségének és annak, hogy az állvány az egyik olyan dologgá vált, amelyet szinte állandóan használok. Az egyetlen mínusz talán a kicsit nagyobb súly, de ez az adó a minőségi anyagért.
Részletes feldolgozás
Sokoldalú alkalmazási lehetőségek
Nagyszerű anyag
Mindennapi használat
Intelligens tervezés
A PD tokkal kombinálva tökéletesen érvényesül.
0 ×Jelentés
Jan, Velké Popoviceflag
Értékelve: 2024. 02. 12., változat: Peak Design Mobile Tripod Black
Hitelesített vásárlás
minőségi és jól átgondolt tervezés
szükségtelenül nehéz
0 ×Jelentés
Josef, Doksyflag
Értékelve: 2023. 09. 24., változat: Peak Design Mobile Tripod Black
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű
0 ×Jelentés
Michael, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 09. 22., változat: Peak Design Mobile Tripod Black
Hitelesített vásárlás
minőségi fém kivitel
egy kicsit több súly
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 11. 04., változat: Peak Design Mobile Tripod Black
Hitelesített vásárlás
A Peak Design Everyday Case szinte elengedhetetlen.
Prémium munkavégzés
Az ár összhangban van a minőséggel
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15