Oldal frissítése

Vélemények: Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal megvásárlása után te is írsz értékelést.
Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal - Telefon tok
Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal
Raktáron 1 db
15 490 Ft
Kosárba
Martin, Staroviceflag
Értékelve: 2023. 09. 08., változat: Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal
Hitelesített vásárlás
Sokkal jobbnak értékelem, mint az Apple eredeti szilikon tokjait. Az egyetlen kissé problémás szempont (de ezt mindenki más szemszögből fogja megítélni) az, hogy ha tokot kell cserélni (például egy másikat a kerékpárhoz), akkor nagyon-nagyon nehéz eltávolítani őket.
Tökéletes megjelenés, nagyszerű illeszkedés
Luxus benyomás
Tellefon, mint a vattában
0 ×Jelentés
Tomáš, Prahaflag
Értékelve: 2023. 03. 28., változat: Peak Design Everyday Case pro iPhone 13 Standard Charcoal
Hitelesített vásárlás
Anyag
Design
Rengeteg tartozék van
A Peakdesign srácok a fejükkel gondolkodnak
Figyelje az üveg méretét a kijelzőn, a fedél túlnyúlik a széleken egy kicsit a képernyőbe, és hajlamos felemelni és légbuborékokat képezni az üveg alatt.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10