Oldal frissítése

Vélemények: PATTEX Szaniter lakk, 50g

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PATTEX Szaniter lakk, 50g témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PATTEX Szaniter lakk, 50g termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PATTEX Szaniter lakk, 50g megvásárlása után te is írsz értékelést.
PATTEX Szaniter lakk, 50g - Fényezés javító szett
PATTEX Szaniter lakk, 50g
Raktáron > 5 db
2 790 Ft
Kosárba
Rostislav, Děčín 32flag
Értékelve: 2024. 04. 04., változat: PATTEX Szaniter lakk, 50g
Hitelesített vásárlás
Egyszerű alkalmazás, újszerű fürdő
0 ×Jelentés
Zuzana, Prahaflag
Értékelve: 2024. 04. 03., változat: PATTEX Szaniter lakk, 50g
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Praktikus termék a kádakon és mosdókagylókon található karcolások és mélyebb horpadások, valamint lecsorogtatott területek otthoni javításához. Ez egy sűrű, folyékony, egykomponensű keverék, így nem kell összekeverni semmit, és figyelni a töltőanyag és a keményítő arányát, mint más kádjavító készletek esetében. Könnyen alkalmazható a csomag fedelébe helyezett ecsettel - bárki dolgozhat vele, aki nem rázza a kezét. Nagyon gyorsan szárad - körülbelül egy órával a felhordás után a kád alján lévő javított területre vizet futtattam, és az jól tartotta magát. A fel nem használt maradék könnyen lezárható és elrejthető a későbbi használatra. Kiváló ár-érték arány.
0 ×Jelentés
Josef, Praha - Řepyflag
Értékelve: 2024. 01. 06., változat: PATTEX Szaniter lakk, 50g
Hitelesített vásárlás
Többszöri alkalmazás után eddig jó eredmény.
Eddig semmi jelentős.
0 ×Jelentés
Erika, Brno Bystrcflag
Értékelve: 2023. 11. 08., változat: PATTEX Szaniter lakk, 50g
Hitelesített vásárlás
könnyen használható, jól fed, gyorsan szárad
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20