Oldal frissítése

Vélemények: PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia - Üvegfólia
PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 23., változat: PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia
Hitelesített vásárlás
vastag üveg
látható ujjlenyomat kör a képernyőn
0 ×Jelentés
Igor, Pardubice IIIflag
Értékelve: 2022. 12. 29., változat: PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Szépen illeszkedik, az ujjlenyomat minden gond nélkül működik. Xiaomi 12 az 5G-hez
Az a benyomásom, hogy a kijelző érzékenysége nem olyan jó az üveggel, gyakran elég gyakran kétszer kell megérintenem egy ikont, vagy amit akarok, hogy reagáljon a kijelző, és üveg nélkül ez soha nem volt probléma. Oleofób réteg lehet jobb ujjlenyomatok az üvegen azonnal és jól látható. Egyébként rendben.
0 ×Jelentés
Tomáš, Mlada Boleslavflag
Értékelve: 2022. 09. 08., változat: PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Az ujjlenyomat-érzékelő helyén lévő üvegen van egy látható kör, amelyben ragasztó található, amely felvitel után láthatóvá válik és láthatóvá válik egy sötét folt. A drága ujjlenyomat érzékenység nem a legjobb A pohár a kukába került, vettem egy olcsóbbat és jobb minőségűt
0 ×Jelentés
Martin, Praha 10flag
Értékelve: 2022. 06. 12., változat: PanzerGlass Xiaomi 12 Pro / 12S Pro / 13 Pro üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom - végül olcsóbban vettem egy cseh cégtől, ragasztóval az üvegen és teljes megelégedéssel - https://www.alza.cz/tempered-glass-protector-pro-xiaomi-12-pro-3d -glass-sklo-na -kamera-és-installation-frame-d7080973. htm
Videós útmutató az alkalmazásról a youtube-on: )
Ár - A legdrágább az összes közül
Nem tart jól a telefonon, a ragasztó csak kb 1 mm a széleken és a helyén az ujjlenyomat-érzékelőnek.
Az ujjlenyomat-érzékelő helyén egy sötétebb kör jelenik meg, mint a kijelző többi részén, csúnyán néz ki, ezen a körön belül pedig mindenen belül egy csúnya térkép készült, mivel nem ragadt mindenhova.
Az ujjlenyomat-olvasó nem működött, az üveg felhelyezése után csak többszöri próbálkozásra oldódott fel, és még új ujjlenyomatot sem lehetett rögzíteni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15