Oldal frissítése

Vélemények: PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra kamera védő fólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra kamera védő fólia témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra kamera védő fólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra kamera védő fólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra kamera védő fólia - Kamera védő fólia
PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra kamera védő fólia
Raktáron 4 db
3 890 Ft
Kosárba
Tomáš, Zbýšovflag
Értékelve: 2024. 02. 25., változat: PanzerGlass Samsung Galaxy S24 Ultra kamera védő fólia
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
4 napos óvatos használat után egy hatalmas vonal az egész csúszdán. Úgy tűnik, nincs tanúsított tartósság, csak üveg. Egy közeli esés után egy pók.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15