Oldal frissítése

Vélemények: PanzerGlass Motorola Moto Edge 30 Neo üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PanzerGlass Motorola Moto Edge 30 Neo üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PanzerGlass Motorola Moto Edge 30 Neo üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PanzerGlass Motorola Moto Edge 30 Neo üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
PanzerGlass Motorola Moto Edge 30 Neo üvegfólia - Üvegfólia
PanzerGlass Motorola Moto Edge 30 Neo üvegfólia
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 07. 29., változat: PanzerGlass Motorola Moto Edge 30 Neo üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Nagyszerűen hajtogatható - ellentétben az összes olcsó s. A check urizly jobb, kellemes kivitelben, amely nem koszolódik, és amelyen az ujjak gyönyörűen csúsznak. Sajnálom, hogy
Nagyszerű kivitelezés
A buborékok a porcsomók körül fokozatosan eltűntek...
Kivéve talán az árat, de a minőséget figyelembe véve megéri.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15