Oldal frissítése

Vélemények: PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready) témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready) megvásárlása után te is írsz értékelést.
PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready) - Üvegfólia
PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready)
Megszűnt
Pavel, České Budějoviceflag
Értékelve: 2021. 12. 30., változat: PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready)
Hitelesített vásárlás
Az üveg egy kicsit kisebb (feltételezem, hogy a telefon csomagolása és a tokok miatt). Könnyű felhordás, nincs buborék az üveg alatt. Az üveg felhelyezése után újra letapogattam az ujjlenyomatokat, és minden úgy működik, ahogy kell.
Az üveg tökéletesen illeszkedik
Az ujjlenyomat-olvasó működik, csak az üveg felhelyezése után újra kell szkennelni az ujjlenyomatokat: )
Ár - nem tudom, hogy az olcsóbb szemüvegek ugyanúgy működnek-e - nincs tapasztalatom, de eddig a célnak megfelel.
0 ×Jelentés
Karel, 58401flag
Értékelve: 2021. 12. 04., változat: PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready)
Hitelesített vásárlás
Azért vettem meg ezt a drága üveget, mert állítólag kompatibilis a kijelzőben lévő ujjlenyomat olvasóval és egyszer sem működött, hiába növeltem a kijelző tisztaságát, de valószínűleg nem az ujjlenyomaton van a hiba, még egy új ujjlenyomatot sem lehet hozzáadni. a telefon egyébként vadonatúj volt, karcolások nélkül.
0 ×Jelentés
Jakub, Hranice Hranice I-Městoflag
Értékelve: 2021. 11. 28., változat: PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready)
Hitelesített vásárlás
Gyönyörűen tiszta kép
nagyszerű a ragasztáshoz
funkcionális ujjlenyomat
kevésbé érzékeny ujj olvasó, meg kell ismételni alkalmanként
0 ×Jelentés
Martin, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 11. 04., változat: PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready)
Hitelesített vásárlás
Könnyű telepítés
Az ujjlenyomat nem működik.
0 ×Jelentés
Milan, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 09. 01., változat: PanzerGlass Edge-to-Edge Antibacterial Samsung Galaxy S21 5G készülékhez (FingerPrint Ready)
Hitelesített vásárlás
lekerekített üveg
Az ujjlenyomat nem működik, még azután sem, hogy újra feltöltöttem 4 ujjlenyomatot 1 ujjról és másokról, vissza kell küldenem.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20