Oldal frissítése

Vélemények: PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia - Üvegfólia
PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia
Megszűnt
Jakub, Teplice 1flag
Értékelve: 2023. 11. 12., változat: PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia
Hitelesített vásárlás
A legjobb edzett üveg, amit a telefonodra tehetsz
0 ×Jelentés
Radek, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 02. 24., változat: PanzerGlass Apple iPhone 13 Pro Max üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Nincsenek buborékok
Edzett üveg és nem műanyag
Jól jönne a vezetőkeret, így a saját sejtéseden múlik, és csak abban reménykedhet, hogy első próbálkozásra pontosan a közepére tudja ragasztani az üveget.
A mellékelt kendő mikroszkopikus szálakat hagy maga után, ragasztás előtt mindenképpen ajánlom öntapadó csík használatát
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10