Oldal frissítése

Vélemények: PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia megvásárlása után te is írsz értékelést.
PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia - Üvegfólia
PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia
Raktáron 3 db
14 490 Ft
Kosárba
Milan, Kolín 2flag
Értékelve: 2023. 04. 21., változat: PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Nagyszerűen működik és sokáig tart. Valószínűleg a legjobb üveg a piacon, de természetesen ez meglátszik az árcédulán. Mindenesetre jobb befektetni ebbe az üvegbe, mint megbánni: )
Többször is megmentette a kijelzőmet
Igazán nagyszerű tartósság
0 ×Jelentés
Petr, Kralupy nad Vltavouflag
Értékelve: 2022. 09. 12., változat: PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia
Hitelesített vásárlás
az üveg túlélte a telefon leesését
0 ×Jelentés
Filip, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2022. 04. 01., változat: PanzerGlass Apple iPhone 13 mini üvegfólia
Hitelesített vásárlás
Nagyon körültekintőnek kell lennie, amikor a PanzerGlass-t választja mobiljához. Ez a konkrét modell védi a mobil tetején lévő „bevágást” is, ahol az előlapi kamerák találhatók. Ez tapasztalatom szerint nagyon fontos, főleg az almás termékeknél, ahol a kijelző javítás ára az új mobiltelefon fele. Személy szerint volt olyan esetem, hogy egy szerencsétlen esés után teljesen tönkrement a kijelzőm azon a helyen, ahol ennek a modellnek üveg van. Ha akkor vettem volna, és nincs olcsó alternatívám, sok pénzt megspóroltam volna. Az ára kicsit magasabb, de szerintem az olcsó alternatív, pár koronás szemüvegnek nincs esélye kellőképpen megvédeni a mobiltelefont, ugyanakkor megspórolni néhány CZK-t az üvegen, és elveszti a kijelző prémium érzetét, A PanzerGlass hülyeségeket tart.
Mobil védelem
Minőség tapintásra
Az elülső kamera helyét is védi
Az üvegmodellt gondosan kell kiválasztani. Nem mindenki védi az elülső kamera helyét.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10