Oldal frissítése

Vélemények: OXFORD Tisztítókendőket tartalmazó tasak

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OXFORD Tisztítókendőket tartalmazó tasak témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OXFORD Tisztítókendőket tartalmazó tasak termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OXFORD Tisztítókendőket tartalmazó tasak megvásárlása után te is írsz értékelést.
OXFORD Tisztítókendőket tartalmazó tasak - Tisztítókendő
OXFORD Tisztítókendőket tartalmazó tasak
Pillanatnyilag nem elérhető
Jana, Praha 9 - Vysočanyflag
Értékelve: 2024. 04. 20., változat: OXFORD Tisztítókendőket tartalmazó tasak
Hitelesített vásárlás
A törlőkendők nem 1kg csak 10dkg Személyesen jelentettem ezt az eltérést hétfőn 15.4 2024 sajnos válasz nélkül. Ma 20.4 2024 még mindig a rossz súly szerepel.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2024. 05. 06.
Üdvözlöm, panaszát közvetlenül a beszállítóval ellenőriztük. A termék túlsúlyos volt, és ez 1 kg, pontosan úgy, ahogyan azt a terméknél feltüntetjük. Köszönöm és szép napot kívánok, Ondřej - Alza szakértő

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20