Oldal frissítése

Vélemények: OXFORD Keréktisztító kefe (finom nejlon sörtékkel)

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OXFORD Keréktisztító kefe (finom nejlon sörtékkel) témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OXFORD Keréktisztító kefe (finom nejlon sörtékkel) termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OXFORD Keréktisztító kefe (finom nejlon sörtékkel) megvásárlása után te is írsz értékelést.
OXFORD Keréktisztító kefe (finom nejlon sörtékkel) - Autómosó kefe
OXFORD Keréktisztító kefe (finom nejlon sörtékkel)
Pillanatnyilag nem elérhető
Filip, Třemošnáflag
Értékelve: 2023. 02. 04., változat: OXFORD Keréktisztító kefe (finom nejlon sörtékkel)
Hitelesített vásárlás
A kerekek tisztításakor a kefe hajladozni kezdett, majd teljesen letört. Ezzel a termékkel nem vagyok elég gazdag ahhoz, hogy olcsó dolgokat vegyek.
az egész ecsetet drótok tartják
gyenge kivitelezés
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05