Oldal frissítése

Vélemények: Oukitel WP15 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Oukitel WP15 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Oukitel WP15 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Oukitel WP15 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
Oukitel WP15 fekete - Mobiltelefon
Oukitel WP15 fekete
Pillanatnyilag nem elérhető
Jan, Miličínflag
Értékelve: 2024. 04. 15., változat: Oukitel WP15 fekete
Hitelesített vásárlás
Valószínűleg a legrosszabb strapabíró mobiltelefon, ami eddig volt. Kezdetben a működés zökkenőmentes volt, az akkumulátor néhány napig bírta az intenzív használatot, de kb. egy hónap után a kamera leállt a fókuszálással, 2 hónap után az érintésérzékelő elment (a mobil nem tükrözte azt), 3 hónapra pedig a kijelző kezdett elromlani és a készülék általános működése eléggé összecsapottá vált. Panaszt tettek, és csodák csodája, ugyanez ismét megtörtént. Az akkumulátor kapacitása és a design az egyetlen előnye ennek a **** telefonnak.
0 ×Jelentés
Ladislav, Rousínovflag
Értékelve: 2022. 06. 29., változat: Oukitel WP15 fekete
Hitelesített vásárlás
akkumulátor szuper hét vagy több klasszikus használatban
többször elesett és mindent túlélt
szokatlan súly, de mire számíthatunk egy ilyen zseblámpával 🤣🤣
néha nem akarod egyedül bekapcsolni a billentyűzetet a telefon újraindítása után.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15