Oldal frissítése

Vélemények: OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db megvásárlása után te is írsz értékelést.
OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db - Xenon izzó
OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db
Szállításra kész > 5 db
55 490 Ft
Kosárba
Tomáš, Příbramflag
Értékelve: 2023. 12. 17., változat: OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db
Hitelesített vásárlás
3 év után még mindig világít
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Miroslav, Nové Zámkyflag
Értékelve: 2018. 04. 11., változat: OSRAM Xenarc Ultralife D1S 2db
Hitelesített vásárlás
Minőségi termék, szép fehér fény, a termék kicsomagolásakor a 10 éves garancia regisztrálásához szükséges kód megsérült - kapcsolatba léptem a gyártóval, és elégedettségemre megoldották a problémámat. 100%-os elégedettség az osrammal
Nincs
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15