Oldal frissítése

Vélemények: Osmo Action Biking Accessory Kit

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Osmo Action Biking Accessory Kit témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Osmo Action Biking Accessory Kit termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Osmo Action Biking Accessory Kit megvásárlása után te is írsz értékelést.
Osmo Action Biking Accessory Kit - Akciókamera kiegészítő
Osmo Action Biking Accessory Kit
Kérés esetén megrendeljük 2 db
28 990 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: Osmo Action Biking Accessory Kit
Hitelesített vásárlás
Kedves Alza: az értékelés író ablak mellé kattintva az kérdés nélkül bezáródik, s a beírt szöveg elveszik. Írhatom újra. A CTRL+delete és a CTRL+backspace kombó se az adott szót törli, mint bármi más alkalmazásban, hanem a teljes bekezdést. Aki ezeket megszokásból használja, az írhat megint mindent újra. Nincs undo se. Többször újrakezdtem, de többet nem fogom. Ha szeretnék, hogy írjak értékeléseket, akkor ezeket érdemes módosítaniuk.
0 ×Jelentés
Petr Špetla, Trutnov 1flag
Értékelve: 2024. 02. 29., változat: Osmo Action Biking Accessory Kit
Hitelesített vásárlás
Kicsit drágább, de nagyon jó minőségű kiegészítők.
Legalább egy mágneses fogantyút tehetnének rá.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10