Oldal frissítése

Vélemények: Orosound Tilde Pro C+

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Orosound Tilde Pro C+ témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Orosound Tilde Pro C+ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Orosound Tilde Pro C+ megvásárlása után te is írsz értékelést.
Orosound Tilde Pro C+ - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Orosound Tilde Pro C+
Raktáron 1 db
136 590 Ft
Kosárba
David, Kostelec nad Labemflag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: Orosound Tilde Pro C+
Hitelesített vásárlás
Fejhallgató az irodába, amely jól bírja az utazást és a zenelejátszást. 3 eszközhöz csatlakoztatható (2xBT + USB), tisztességes akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, kényelmes és robusztus. Így az én követelményeim - 2 telefon, ANC, telefonálás nyílt térben, utazásra alkalmas és tisztességes zenelejátszás - teljesülnek.
Nem vagyok audiofil, de a zene jól szól, a hangzás teljes, szeparált és kiegyensúlyozott. Egy elsősorban irodai és telefonálásra szánt fejhallgatónak jó.
Az ANC környezeti zajszűrés szintje beállítható (kb. 6 fokozat), vagy az ANC teljesen kikapcsolható. Most már nem kell felhangosítanom a metrón.
AWARE mód - szünetelteti a lejátszást, amikor bekapcsolja a környezetet, és beszélhet anélkül, hogy levenné a fejhallgatót (felerősíti a környezeti hangot a hangfrekvenciákon).
Az akkumulátor élettartama kb. 2 napos üzemidő (2x10 óra töltésenként)
Multipoint = 2 mobiltelefon + PC (USB-kábelen vagy USB-dongle-on keresztül - tehát dongle-lal 3 készülék kábel nélkül)
Moduláris felépítés (cserélhető alkatrészek, pl. fülhallgató), minőségi fém kialakítás, kényelmes, textil zseb és csatlakoztatható mikrofon (anélkül is működik)
Csak PC-s (Win/Mac/Linux) alkalmazás és csak USB-s beállítás, de még fejlesztés alatt.
Egyeseket talán elriaszt az ár és a származási hely (FR), de szerintem az érték megfelelő.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20